Γέννησε η Kylie Jenner – Το βίντεο που ανήρτησε με την εγκυμοσύνη της

Διασημοι

4moms team , 05-02-2018

Η μικρότερη αδελφή των Kardashian/Jenner, έγινε μανούλα. Μετά από μήνες φημολογίας, χωρίς εκείνη ποτέ να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε μέσω του Instagram πως καλωσόρισε το πρώτο της παιδάκι. Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου γέννησε ένα κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον Travis Scott.

Μαζί με ένα μακροσκελές σημείωμα στο Instagram που εξηγεί τους λόγους που έκρυψε την εγκυμοσύνη της, η 20χρονη επιχειρηματίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το χρονικό της εγκυμοσύνης της, το οποίο σκηνοθέτησε ο Tyler Ross.

Το σημείωμα αναφέρει: «Συγνώμη που σας κράτησα στο σκοτάδι όλον αυτόν τον καιρό. Καταλαβαίνω πως είχατε συνηθίσει να σας έχω μαζί μου σε όλα τα ταξίδια μου. Η εγκυμοσύνη μου όμως ήταν ένα από αυτά που επέλεξα να μην το κάνω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήξερα πως πρέπει να προετοιμαστώ γι’ αυτόν τον ρόλο που θα τον έχω μια ζωή με θετική ενέργεια, χωρίς στρες και πάνω απ’ όλα υγιής. Η εγκυμοσύνη ήταν για μένα η πιο όμορφη εμπειρία που άλλαξε όλη μου την ζωή και πραγματικά θα μου λείψει πολύ όλο αυτό. Εκτιμώ πολύ τους φίλους και ειδικότερα την οικογένεια μου που με βοήθησε να γίνει αυτή η σημαντική στιγμή όσο πιο ιδιωτική μπορούσε. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ευλογία. Ποτέ δεν ένιωσα τόση αγάπη και ευτυχία μαζί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

 

 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES