Αννίτα Πάνια: Μιλά για τον γιο της αλλά και την περίοδο της εγκυμοσύνης

Διασημοι

4moms team , 04-02-2018

Καλεσμένη στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” ήταν η Αννίτα Πάνια το πρωινό του Σαββάτου. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της, χαρακτηρίζοντάς τον ως “καψούρα της”, αλλά και στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλή μητέρα. Ξέρω ότι λατρεύω τον γιο μου και είναι η καψούρα της ζωής μου. Είναι ο γκόμενός μου. Έχω με το παιδί μου ερωτική σχέση. Πρέπει να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτόν όμως γιατί δεν γουστάρει καθόλου και το σέβομαι… Είναι ωραίος, είναι καλός. Έχει πάρει και από εμένα και από τον Νίκο και από όλο μας το σόι που είναι όλοι περίεργοι άνθρωποι. Βασικά είναι cool άτομο… Είναι ένας άνθρωπος 10 χρονών, ο οποίος θα επιλέξει μόνος του αν θέλει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά το δημόσια ή όχι…».

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και εξομολογήθηκε πως την αντιμετώπισε κάπως ιδιαίτερα. «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος χάρηκα γιατί γουστάραμε πολύ σ΄ εκείνη την φάση με τον Νίκο. Είχα πάντα όμως τα υπαρξιακά ερωτηματικά και τις φρίκες που τρώω εγώ για το πώς είναι να μεγαλώνει μέσα σου ένας άνθρωπος. Δεν το έβλεπα από την νορμάλ πλευρά πάντα. Είχα και την άλλη σκέψη του θρίλερ, ότι δεν μπορεί να είναι πολύ φυσιολογικό που μέσα σου υπάρχει ένα πλάσμα που μεγαλώνει και κάτι σου ρουφάει. Ο Θεός μάλλον βοηθάει όλο αυτό να το υποβαθμίζεις…»

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES