Γιάννης Βαρδής: «Θα ήθελα η κόρη μου να είχε γνωρίσει τον πατέρα μου»

Διασημοι

4moms team , 02-02-2018

Ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Εδώ» και μίλησε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κόρη του και δήλωσε πως θα ήθελε ο πατέρας του, Αντώνης Βαρδής, να την είχε γνωρίσει. Επιπλέον, παραδέχθηκε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει πως εκείνος έχει φύγει.

«Όταν τραγουδάω στα live τα τραγούδια του και τα λέω με τη φωνή μου περνάει “νεράκι”. Όταν ακούω τη φωνή του είναι σοκ για μένα. Και ειδικά όταν ανακαλύπτω νέα τραγούδια με τη φωνή του, εκεί κι αν είναι σοκ».

Για την κόρη του, Κατερίνα, δήλωσε: «Θα ήθελα να την έχει γνωρίσει, θα ήταν τέλειο. Βέβαια αν δεν είχε φύγει δεν ξέρω πόσο άμεσα θα έμπαινα στη διαδικασία του να κάνω οικογένεια. Τον άνθρωπο τον είχα, ήμασταν μαζί, ήμασταν και τότε ευτυχισμένοι αλλά δεν ήξερα αν θα μπω στη διαδικασία ενός παιδιού» ανέφερε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένος.

 Όσο για το αν εκείνος και η Νατάσα Σκαφιδά, έχουν μιλήσει στην κόρη τους για τον Αντώνη Βαρδή, δήλωσε συγκινημένος: «Ακούει κάποια τραγούδια, βλέπει πάρα πολλές φωτογραφίες γιατί έχουμε πολλές φωτογραφίες του πατέρα μου στο σπίτι, λέει “παππού”».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES