Τα λαμπερά παιδιά του Athens Children’s Ballet κέρδισαν τη σκηνή του Παλλάς

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 29-01-2018

Σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου ηχούσαν τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα και ήταν διάχυτη η ατμόσφαιρα της χαράς, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι παραστάσεις του προγράμματος Athens Children’s Ballet. Η εξαιρετική χορογραφία του Α’ Χορευτή του Royal Ballet του Λονδίνου, Erico Montes και η μοναδική μουσική του Oliver Davis, την οποία συνέθεσε ειδικά για αυτό το μπαλέτο και την ομάδα του ACB, μας ταξίδεψαν στο μαγικό δάσος που περιπλανήθηκαν ο Hansel και η Gretel.

Φέτος συνοδοιπόρος στο έργο μας ήταν και η οργάνωση Be my Hero, Γίνε ο Ηρωας μου, η οποία έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκεκλημένα για να παρακολουθήσουν την παράσταση ήταν παδιά από τις οργανώσεις «΄Ενα παιδί ένας κόσμος» και προσφυγόπουλα από την Οργάνωση Γης. Τους ευχαριστούμε θερμά που παρευρέθηκαν στις παραστάσεις μας.

Μετά το τέλος της παράστασης δόθηκαν δύο υποτροφίες σε παιδιά της ομάδας τα οποία θα παρακολουθήσουν σεμινάρια το καλοκαίρι στο εξωτερικό από διακεκριμένους δασκάλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φετινούς μας χορηγούς: την εταιρεία Κουταλίδης για την ευγενική της χορηγία, την εταιρεία Fourlis, την εταιρεία Novoferm, την Aegean για τις αερομεταφορές, το ξενοδοχείο Semiramis για τη φιλοξενία, την Accessorize για τη χορηγία των αξεσουάρ, την εταιρεία Stream για τη χορηγία στην έντυπη επικοινωνία, καθώς και το Κefi Tours. Ευχαριστούμε επίσης θερμά και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας.

Η αυλαία μπορεί να έκλεισε για τώρα, το πάθος για το μπαλέτο και την εκπαίδευση όμως είναι η κινητήρια δύναμη που ωθεί την ομάδα κάθε χρόνο και ψηλότερα! Το ACB με το δυναμισμό και τον ενθουσιασμό δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον και συγκινούν με το έργο τους μικρούς και μεγάλους!

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES