Ένα απολαυστικό finger food για κάθε πάρτι είναι οι κοτομπουκιές. Το therecipecritic.com  σου λέει πώς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα κοτομπουκιές με σκόρδο χωρίς να παιδευτείς πολύ.

Υλικά
500 γραμμ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
1/4 φλιτζ. λιωμένο βούτυρο
1 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
1/2 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζ. τριμμένο τσένταρ
1/4 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. μαϊντανός

Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το βούτυρο και το σκόρδο.
3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τη φρυγανιά, το τσένταρ, την παρμεζάνα, τη ρίγανη, το μαϊντανό. Βουτάτε το κοτόπουλο στο πρώτο μπολ και αμέσως μετά στο δεύτερο.
4. Τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε για 30′ ή και παραπάνω αν χρειάζεται.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES