Η μαμά που έχτισε ένα σπίτι με βοήθεια βίντεο του youtube

Videos

4moms team , 15-01-2018

Η Cara Brookins είναι η πρωταγωνίστρια μιας απίστευτης ιστορίας. Έφτιαξε ένα σπίτι κυριολεκτικά μόνη της, σε μια προσπάθεια να θεραπεύσει την οικογένειά της αλλά και τον εαυτό της να ξεφεύγει από έναν άσχημο γάμο. Η πραγματοποίηση του εγχειρήματος έγινε με πολύ σκληρή δουλειά και τη βοήθεια των τεσσάρων παιδιών της και μερικά εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube.

Γνώριζε ότι έπρεπε να κάνει μαζί με τα παιδιά της μια νέα αρχή και να αφήσουν πίσω τους όλα τα τραύματα του παρελθόντος. Και καθώς δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την αγορά ενός νέου σπιτιού,  αποφάσισε να το κατασκευάσει.

Όταν ξεκίνησαν το έργο τους το 2008, το YouTube είχε πολύ λίγα βίντεο με κατασκευές, ενώ κανένας από την οικογένεια δεν είχε smartphone. Εκείνο που έκαναν ήταν κάθε βράδυ να παρακολουθούν βίντεο μαζί με τα παιδιά για το πώς θα φτιάξουν έναν τοίχο και να προσπαθήσουν να το θυμηθούν την επόμενη μέρα στο χώρο. Παρά την έλλειψη κατάρτισης ή εμπειρίας, το σπίτι κατάφερε να περάσει κάθε έλεγχο. Οι ελεγκτές ήταν έκπληκτοι όταν ανακάλυπταν ποιος είχε κάνει τα οικοδομικά έργα.

Image Credits: Ashley Murphy

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES