4 Τρόποι αποθήκευσης παιχνιδιών

Παιδιά

4moms team , 10-01-2018

Συγγενείς και φίλοι φέρνουν για δώρα κυρίως παιχνίδια και τώρα που πέρασαν οι γιορτές, σας βρήκαμε τους 4 τρόπους αποθήκευσής τους που θα «σας σώσουν».

Ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com αναφέρει τους 4 καλύτερους τρόπους να αποθηκεύετε τα παιχνίδια και να φαίνονται και πολύ όμορφοι:

Πλαστικό βάζο 

Αν έχετε χάσει ή απλά πετάξει την συσκευασία των αγαπημένων lego μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα πλαστικό δοχείο ή πλεξιγκλάς, διάφανο κατά προτίμηση για να φαίνεται το περιεχόμενό του. Το ανοιχτό βάζο θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση καθώς είναι ιδανικό σκεύος αποθήκευσης πολλών μικρών παιχνιδιών ενώ το παιδί σας θα έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό και θα μπορεί και μόνο του να τα βάζει πάλι πίσω στη θέση τους. Τα πλαστικά βάζα είναι ιδανικά για αποθήκευση καθώς τα παιχνίδια είναι εμφανή και αποθηκεύονται και εύκολα.

Σακίδιο γυμναστηρίου

 Αν κάποτε είχατε κάνει μια συνδρομή σ’ ένα γυμναστήριο που ποτέ δεν πατήσατε το πόδι σας αλλά σας έμεινε το σακίδιο και μερικά κιλά παραπάνω δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Είναι μια εύκολη λύση καθώς μπορείτε να «πετάξετε» μέσα όλα τα παιχνίδια και κυρίως αυτά που βρίσκεται κάτω από τις πολυθρόνες, τα έπιπλα και τα χαλιά.

Βιτρίνα αυτοκινήτων

 Ο καλύτερος τρόπος έκθεσης των μικρών αυτοκινήτων είναι μια βιτρίνα έτσι ώστε να τα έχετε μαζεμένα και γιατί όχι να κοσμούν τον τοίχο του παιδικού υπνοδωματίου. Αν τώρα το παιδί σας έχει βαρεθεί να παίζει με αυτά και δε σας πάει καρδιά να τα πετάξετε δεν έχετε παρά να τα κολλήσετε στη βιτρίνα για να μην μετακινούνται δεξιά και αριστερά.

Εκτός της αποθήκευσης ο ρόλος του κάδρου μπορεί να είναι και διακοσμητικός.

Κουτιά αποθήκευσης 

Ο ιδανικότερος τρόπος αποθήκευσης των παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι και ένα διάφανο πλαστικό κουτί αποθήκευσης. Το διάφανο επιβάλλεται καθώς είναι κρίμα να ανοίγετε όλα τα κουτιά μέχρι να δείτε που έχετε βάλει τι. Τα κουτιά είναι ιδανικά για την αποθήκευση των παζλ για να μην χάνετε κανένα κομμάτι.

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES