Vegan τρουφάκια, ιδανικά για κάθε περίσταση

Μαγειρευουμε

4moms team , 02-01-2018

Ο Cool Artisan μας λέει πώς να φτιάξουμε νόστιμα vegan τρουφάκια χωρίς ζάχαρη.

Συστατικά

5 δαμάσκηνα
5 χουρμάδες χωρίς κουκούτσια
200 γρ. ξηροί καρποί της επιλογής σας (αμύγδαλα, φουντούκια ή καρύδια)
1 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. ακατέργαστη σκόνη κακάο
Τριμμένη καρύδα για την επικάλυψη

Οδηγίες
Ξεκινάμε τοποθετώντας τους ξηρούς καρπούς στο μπλέντερ. Χτυπάμε για 1 λεπτό, έως ότου τα θρυμματιστούν οι καρποί.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά.
Χτυπάμε για ένα λεπτό μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.
Φτιάχτουμε μικρές μπαλίτσες με το μείγμα χρησιμοποιώντας τα χέρια μας.
Βάζουμε την καρύδα σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα τρουφάκια.
Τα περνάμε καλά από την τριμμένη καρύδα να επικαλυφθούν σε όλη τους την επιφάνεια.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES