4 τρόποι να ‘κάψεις’ το γλυκό που έφαγες

Υγεία

4moms team , 01-01-2018

Έφαγες γλυκό και τώρα αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις ώστε να το ‘κάψεις’ όσο πιο γρήγορα γίνεται; Το queen.gr σου προτείνει 4 απλούς τρόπους με τους οποίους το γλυκό θα ‘εξαφανιστεί’ θερμιδικά:

Πήγαινε γυμναστήριο: Και έφαγες γλυκό και θα ακυρώσεις το μάθημα της γυμναστικής; νοτ! Πήγαινε για τρέξιμο και γενικώς πρόσθεσε 15 λεπτά αερόβιας άσκησης στην προγραμματισμένη σου προπόνηση.

Μείωσε θερμίδες από το επόμενο γεύμα σου: Αν για παράδειγμα δοκίμασες κάποιο γλυκό στο γραφείο, το βράδυ προτίμησε να φας μία σαλάτα ή λίγο τόνο. Ή αν ξέρεις πως το βράδυ θα παραστείς σε κάποιο πάρτι (aka θα έχει τούρτα), το μεσημεριανό σου γεύμα πρέπει να είναι λιτό και ‘’στεγνό’’.

Πιες δύο ποτήρια περισσότερο νερό: Την έκανες την «αμαρτία» σου, οπότε πιες μερικά ποτήρια παραπάνω για να διασπάσεις την ζάχαρη στον οργανισμό σου.

Μείνε όρθια τις επόμενες ώρας: Δεν εννοούμε να φτάσεις στα άκρα σε σημείο να σε πονάει η μέση σου απλά μην επιστρέψεις σπίτι και ξαπλώσεις. Προσπάθησε να είσαι σε κίνηση, να πας ένα σούπερμαρκετ, να κάνεις καμία δουλειά στο σπίτι και έτσι να μην βοηθήσεις το γλυκό να γίνει… λίπος.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES