Πίλινγκ για έξτρα λάμψη της επιδερμίδας

Ομορφιά

4moms team , 29-12-2017

Τα έξυπνα πίλινγκ λάμψης απελευθερώνουν τα συστατικά τους αργά και σε βάθος, ώστε να βλέπετε τη βελτίωση να αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες.

Μια θεραπεία που να εξαφανίσει σαν ένα μαγικό ραβδί τα σημάδια της κούρασης αναζητά μια μεγάλη μερίδα γυναικών και αντρών τις μέρες των γιορτών. Όπως αναφέρει η δερματολόγος-στοματολόγος Αρσινόη Ξανθινάκη «μέχρι πρόσφατα αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς όλες οι δραστικές θεραπείες φροντίδας που γίνονται στο δερματολογικό ιατρείο συνεπάγονταν κάποιο χρόνο αποθεραπείας μέχρι να περάσει ο ερεθισμός. Σήμερα τη λύση δίνουν τα peelings νέας γενιάς με ενσωματωμένο ειδικό φορέα βαθιάς διείσδυσης. Ο φορέας αυτός μεταφέρει τα δραστικά συστατικά του κάθε peeling (οξέα, καθαριστικά, αντιφλεγμονώδη συστατικά, ουσίες λάμψης) στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Εκεί απομακρύνουν τις ακαθαρσίες και τα μαύρα στίγματα, ξεμπλοκάρουν τους φραγμένους πόρους, αλλά και διεγείρουν την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για αύξηση της σφριγηλότητας, χωρίς η επιφάνεια του δέρματος να ξεφλουδίσει».

Όπως συνεχίζει η ειδικός, μετά το τέλος του peeling εφαρμόζεται μία μάσκα σε μορφή μεμβράνης που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμά του. Η μάσκα είναι διαφορετική ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος (μαύρη μάσκα για τη λιπαρότητα, λευκή για ενυδάτωση, χρυσή για λάμψη και σύσφιγξη, μαύρη με δαντέλα για ανάπλαση και ανόρθωση). Η ασθενής φεύγει από το ιατρείο με δέρμα λείο, λαμπερό και σφριγηλό.

Τις επόμενες ημέρες περιποιηθείτε το δέρμα με μία απλή ενυδατική κρέμα και καθώς οι μέρες περνούν θα βλέπετε το αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, δεδομένου ότι τα σύγχρονα αυτά peelings συνεχίζουν να απελευθερώνουν σταδιακά δραστικά συστατικά (σύστημα βραδείας αποδέσμευσης δεύτερης φάσης).

Πηγή: www.elle.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES