Διαγωνισμός: 1 τυχερός/η θα κερδίσει ένα καρότσι  Mothercare Xtreme

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 28-12-2017

H εταιρεία Mothercare σε  συνεργασία με το 4moms.gr δίνει τη δυνατότητα σε 1 τυχερό/η να κερδίσει ένα καρότσι Mothercare Xtreme με 3 ρόδες. Το Xtreme είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα σε Travel System Mode καθώς περιλαμβάνει βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.

2.Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Για το καρότσι Mothercare Xtreme:

-Κατάλληλο από νεογέννητο

-Πολλαπλές θέσεις ανάκλισης καθίσματος

-Διπλώνει εύκολα και αποθηκεύεται

-Ο μπροστινός τροχός ασφαλίζει για μεγαλύτερα σταθερότητα σε ανώμαλους δρόμους  

-Ο μπροστινός τροχός περιστρέφεται για μεγαλύτερη άνεση και εύκολη οδήγηση σε κλειστά σημεία (διάδρομοι εμπορικών καταστημάτων) 

-Περιλαμβάνει κάθισμα αυτοκινήτου, ποδόσακο και κουκούλα βροχής

-Οι πίσω τροχοί αφαιρούνται εύκολα και γίνεται ακόμα πιο συμπαγές στο κλείσιμο

-Χωράει άνετα σε πορτ παγκάζ ακόμα και σε οχήματα μικρής κατηγορίας

-Διαστάσεις (διπλωμένο): Π49 x Δ46 x Υ82εκ.

-Βάρος: 12,5 κιλά

-Μέγιστο βάρος παιδιού: 15 κιλά

 

 Όροι συμμετοχής:

1.Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2.Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.

3.Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

4.Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 28/12/2017 έως 03/01/2018 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 03/1/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6.Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή/ρια που θα κερδίσει ένα καρότσι Mothercare. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7.Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8.Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9.Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10.Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11.Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12.Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES