Είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία! Σε 4 μέρες γιορτάζουμε την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός. Η γιορτινή ατμόσφαιρα βρίσκεται παντού. Τα γιορτινά φωτάκια παντού στους δρόμους, και ο ρυθμός των μελωδίων μας παρασύρει κάθε μέρα και περισσότερο.

Μικροί και μεγάλοι λατρεύουμε τα Χριστούγεννα. Την αγάπη και τις αγκαλιές που μοιραζόμαστε. Τα δώρα, μικρά ή μεγάλα κάτω απο το δέντρο για όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι οικογενειακές συναντήσεις όλες τις ημέρες των γιορτών, που τις περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. 

Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα συναισθήματα. Είτε βρισκόμαστε στο σπίτι και βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία για πολλοστή φορά, είτε σε ένα πάρτι διασκεδάζοντας, λατρεύουμε την θετική ενέργεια που υπάρχει παντού και μας γεμίζει με χαμόγελα.

Και επειδή πλησιάζει το τέλος του χρόνου, ξεκινάμε τον απολογισμό μας απο αυτή την υπέροχη μέρα των Χριστουγέννων. Κρατάμε σαν θυσαυρό όλες τις ωραίες στιγμές και ξεκινάμε με οδηγό την αγάπη, την αλήθεια τη νέα χρονιά!

Χρόνια Πολλά!!!!

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES