Γνωρίστε τα BubbleBalls μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 16-12-2017

Στις 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Παπάγου και ώρα 10:30 – 17:00, θα βρίσκεται όλη η ομάδα BubbleBalls® (BubbleBalls Video) με τον πρωτοποριακό στη διασκέδαση εξοπλισμό της, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για διασκέδαση και χαρά. Σας προσκαλούμε να έρθετε μόνοι, με φίλους ή με την οικογένειά σας για να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία στη διασκέδαση φορώντας τον μοναδικό εξοπλισμό BubbleBalls®. Σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να “αναμετρηθείτε” διασκεδάζοντας, με τον προϊστάμενό σας, την πεθερά σας, τον γιο σας ή ακόμα και σε ομάδες με άτομα που δεν ξέρετε. 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα οποία και θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την εμπειρία και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. 

Η ψυχαγωγία για την οικογένεια είναι δεδομένη, καθώς όλα τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να “συγκρουστούν” μεταξύ τους διασκεδάζοντας. Πατέρας με γιο, μαμά με κόρη είτε όλοι μαζί. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε διάφορα παιχνίδια όπως BubbleBalls®Bowling,  BubbleBalls® Zombie, BubbleBalls® Sumo.

Το γήπεδο βρίσκεται στην οδό Νευροκοπίου 2-4 στου Παπάγου (https://goo.gl/maps/iGcQSwV29sj)

_______
Η BubbleBalls® δημιουργήθηκε με αντικείμενο την παροχή εναλλακτικών ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, καθώς αφουγκράστηκε τις διεθνείς τάσεις στον συγκεκριμένο χώρο και διέγνωσε ότι η λύση απέναντι στο πρόβλημα του κορεσμού των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, απαιτεί ευελιξία, αυτοσχεδιασμό και πρωτοτυπία. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει ήδη μεγάλη απήχηση σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.     
Τα BubbleBalls® είναι ένα νέο διασκεδαστικό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Φορώντας την φουσκωτή μπάλα ως στολή, είσαι έτοιμος να δώσεις νέο νόημα σε αθλητικές δραστηριότητες που ήδη γνωρίζεις, αλλά και σε νέα παιχνίδια που θα σε συναρπάσουν. Μια νέα δραστηριότητα λοιπόν για μικρούς και μεγάλους, σε περιμένει να φορέσεις την φουσκωτή μπάλα σου και να συγκρουστείς με την διασκέδαση.
Στον κόσμο των BubbleBalls® η σύγκρουση σημαίνει διασκέδαση και πολύ γέλιο, και τώρα έχεις την ευκαιρία μαζί με την παρέα σου να ανακαλύψεις και εσύ την δραστηριότητα που ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να παίξεις, να γελάσεις και να γυμναστείς, φορώντας την τεράστια φουσκωτή σου μπάλα.

Είμαστε οι μόνοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της διασκέδασης BubbleBalls® για την Ελλάδα.

Αν και το BubbleBalls® Football είναι το πλέον διαδεδομένο, υπάρχει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών με την χρήση τους, όπως BubbleBalls®Bowling,  BubbleBalls® Zombie, BubbleBalls® Sumo κλπ. 
Προτεραιότητα για εμάς, εκτός από την αναψυχή είναι και η ασφάλεια των παικτών, παίρνοντας σε κάθε διοργάνωση τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Τα παιχνίδια με τα  BubbleBalls® μπορούν να γίνουν σε κλειστό και ανοικτό χώρο κατόπιν αιτήματος. 

 www.BubbleBalls.gr 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES