Ταιριάζω και Μαθαίνω Οι θεοί του Ολύμπου

Διάβασμα

4moms team , 11-12-2017

Τα βιβλία “Ταιριάζω και Μαθαίνω Οι θεοί του Ολύμπου” & “Match and Learn The Greek Gods” περιλαμβάνουν 4 παραμύθια – ιστορίες, με ήρωες 3 θεούς η κάθε μία, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Μέσα από ιδιαίτερες, διασκεδαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται στον Όλυμπο κι εξιστορούν τις καθημερινές περιπέτειες των αγαπημένων θεών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία, τη σοφία, αλλά και την ανθρώπινη, θνητή υπόστασή τους.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα που θα βρουν στην αρχή του κάθε βιβλίου, τα παιδιά καλούνται να ταιριάξουν το αυτοκόλλητο με τον θεό που περιγράφεται στις εσωτερικές σελίδες, και να μάθουν έτσι ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναρπαστική ζωή του. Τέλος, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μάθουν κι άλλα πολλά μυστικά και χαρακτηριστικά των θεών μέσα από τα σύντομα, χιουμοριστικά ποιηματάκια που συνοδεύουν τις ιστορίες.

Τα παραμύθια είναι 36 σελίδων, με σκληρό εξώφυλλο και τυπωμένα σε πιστοποιημένο με FSC χαρτί γραφής. Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει 12 αυτοκόλλητα με τους θεούς του Ολύμπου.

Η εικονογράφηση έγινε από τους Nomint κι οι ιστορίες ήρθαν στη ζωή, και στις δύο γλώσσες, από την Αθηνά Μπαλή.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES