Το ρυζόγαλο με ταχίνι απο το Άγιο Όρος

Μαγειρευουμε

4moms team , 07-12-2017

Υλικά

1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι του καφέ νερό
ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
½ φλιτζάνι του καφέ νερό
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη

Προετοιμασία

Η διαδικασία είναι όπως το κλασικό ρυζόγαλο απλά δεν υπάρχει γάλα, κάτι που το κάνει και νηστίσιμο. 

Σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο νερό βράζετε το ρύζι σε χαμηλή φωτιά.

Σε νερό διαλύεται το κορν φλάουρ και στην συνέχεια το ρίχνετε στο ρύζι που βράζει.

Προσθέτετε το ξύσμα απο τα λεμόνια, το ταχίνι αραιωμένο σε ½ φλιτζάνι του καφέ χλιαρό νερό και τη ζάχαρη.

Ανακατεύεται συνέχεια.

Μόλις πήξει η κρέμα, σερβίρετε σε ατομικά μπολ και γαρνίρετε με κανέλα.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES