Οι «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή» επιστρέφουν με μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη κωμωδία για μαμάδες και όχι μόνο! Η αχτύπητη γυναικεία παρέα των Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν και Κρίστεν Μπελ ενώνεται ξανά, για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ. Αυτή τη φορά, εκτός από την πίεση για τη δημιουργία των τέλειων χριστουγεννιάτικων γιορτών, οι Μαμάδες με Κακή Διαγωγή καλούνται να «επιβιώσουν» από την πίεση των δικών τους μαμάδων!

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στο Odeon Starcity, στη λεωφόρο Συγγρού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την πιο πετυχημένη κωμωδία των Χριστουγέννων και να γελάσουν μέχρι δακρύων με τις απίθανες καταστάσεις που διαδραματίζονται από την πρώτη σκηνή της ταινίας μέχρι και την τελευταία.

Ανάμεσα σε πολλές γνωστές μαμάδες, στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν το παρόν η εντυπωσιακή Νόνη Δούνια, καθώς και η γοητευτική σύζυγος του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή Άγγελου Μπασινά, Βιβή Μπασινά. Οι λαμπερές μαμάδες παρακολούθησαν την ταινία και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη ως «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή».

Η ταινία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους, από την Odeon, από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. 

Λίγα λόγια για το έργο…

Η ταινία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί, για ακόμη μια φορά, τις τρεις λατρεμένες γυναίκες/ μαμάδες πρωταγωνίστριες, να σπάνε το κατεστημένο και να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις της πιο απαιτητικής εποχής όλου του χρόνου, των Χριστουγέννων. Με τη δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους να είναι ήδη μια δύσκολη και κουραστική δουλειά, οι μαμάδες καλούνται να κάνουν όλες τις προβλεπόμενες χριστουγεννιάτικες διαδικασίες, υπό την παρουσία των δικών τους μαμάδων! Απρόβλεπτες καταστάσεις για γέλια μέχρι δακρύων φέρνουν τα Χριστούγεννα εκτός Ελέγχου!

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES