Το αξεσουάρ για τα μωρά DockaTot προκαλεί πολλές συζητήσεις

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

4moms team , 06-12-2017

Το είδαμε πρώτη φορά σε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram και το αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Φανταζόμασταν να το είχαμε όταν είχαμε νεογέννητα τα παιδιά μας και τους πρώτους μήνες. Το DockATot® έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα άνετο και καταπραϋντικό περιβάλλον για τα μωρά. Οι εμπνευστές τους πιστεύουν ότι είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα απο την μήτρα. Είναι ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά που ενδιαφέρει εκείνους που ταξιδεύουν ή επισκέπτονται γονείς και φίλους με το μωρό και θέλουν να έχουν μαζί τους πάντα ένα κρεβάτι για το μωρό τους.

Lounging with all the babies @ktmaymccord #coi_mamamonday #childhoodunplugged #thatsdarling #postthepeople #nothingisordinary #humaneffect #teammotherly #expectful #babiesofinstagram #baby #newborn #thebump #postpartum #momblogger

A post shared by DockATot (@dockatot) on

Οι διαφορές του σε σχέση με τα άλλα προϊόντα της αγοράς είναι η καινοτομία. Η αγάπη για το κάθε υλικό και την λεπτομέρεια που πολύ προσεκτικά σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα αναπνοής, μη τοξικότητας, άνεσης και ευκολίας.

Το αξεσουάρ ύπνου κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, ένα για βρέφη μέχρι εννέα μηνών και το μεγάλο μέγεθος για παιδιά έως 3 ετών. Η μικρή του μικρού ξεκινούν απο 175 δολάρια ενώ το μεγάλο απο 275 δολάρια.

Tuckered out after a long day @enjoy.mamahood #dockatot #babyregistry #babylounger

A post shared by DockATot (@dockatot) on

Αρκετά ακριβό σχολιάζουν οι περισσότεροι γονείς που σκέφτονται να προσθέσουν το ολοένα και πιο δημοφιλές μαξιλάρι μωρού.

Διαβάζοντας διάφορα άθρα και σχόλια σε φόρουμ όπου σχολιάζουν γονείς είδαμε αρκετούς να συμβουλεύουν τους γονείς να  ότι η χρήση του παραπάνω αξεσουάρ ως χώρο για να κοιμηθούν τα βρέφη μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η Health Canada δημοσίευσε μια συμβουλευτική προειδοποίηση γονέων που βάζουν τα μωρά να κοιμούνται σε “φωλιές μωρών”, ότι μπορεί να υπάρξει κίνδυνος ασφυξίας. Η Elina Furman, διευθύντρια μάρκετινγκ στην DockATot, εξηγεί ότι το προϊόν της εταιρείας δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για τον ύπνο του μωρού. Το DockATot χρησιμοποιείται από πολλούς για χαλάρωση υπο επίβλεψη, και χρόνο παιχνιδιού. 

Σε κάθε περίπτωση αν σκέφτεστε να αγοράσετε το διάσημο DockATot μπορείτε μέσω του www.amazon.co.uk

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES