Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912 οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του, γραμμένα από την Beatrix Potter.  Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοσή του,  με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό λαγό στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ». Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα,  τα βάζει με τον κύριο McGregor (Domhnall Gleeson) και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. 
Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους (Rose Byrne).  Ο καθένας διαθέτει τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, ωστόσο το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να δίνει το παρόν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μεταγλωττισμένη από την Feelgood στις 29 Μαρτίου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES