«Ο Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε στα Τρίκαλα για 7η χρονιά

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 04-12-2017

«Ο Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε για 7η χρονιά τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους και έως τις 7 Ιανουαρίου θα σας περιμένει με πολλές δραστηριότητες. Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί 129 εκδηλώσεις και 13 παράλληλες δράσεις καθ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό! 

Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή… Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση – η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Τι λέτε; Επιβιβαζόμαστε;

Αναλυτικά τις δραστηριότητες μπορείτε να τις δείτε εδώ

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES