Όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Γενικά

Μία λαμπρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο χριστουγεννιάτικος κόσμος ζωντανεύει και υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ένα μεγάλο παγοδρόμιο θα στηθεί στο Κανάλι, ενώ η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και φώτα.

Η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια βάζοντάς μας στο κλίμα των ημερών ενώ, ειδικά για τη μέρα εκείνη, αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακές φιγούρες, πιρουέτες και ξεχωριστά κοστούμια, υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στο παγοδρόμιο στο Κανάλι!.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι σε μουσικές επιλογές του δημοσιογράφου και DJ Προκόπη Δούκα, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη μουσική σε δεκάδες πάρτι και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., με παγοπέδιλα να βρίσκονται στη διάθεση όσων δεν έχουν δικά τους. Οι παγο-βόλτες θα διαρκούν 40 λεπτά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Αναλυτικά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ

 

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES