Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως ένας τσακωμός με την κόρη του τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Διασημοι

4moms team , 28-11-2017

Στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με την κόρη του,Κόνι Μεταξά. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2013 και αποκάλυψε πως γι αυτό ευθυνόταν ένας καυγάς που είχε με την κόρη του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στον Λευτέρη Πανταζή πότε τσακώθηκε τελευταία φορά με την κόρη του, εκείνος απάντησε: «Όταν η Κόνι ήταν στην Αμερική δεν ήταν και το καλύτερό μου. Πήγα στο νοσοκομείο μετά. Στεναχωρήθηκα που την μάλωσα και μετά έπαθα κι αυτό που έπαθα από τη στεναχώρια μου». Ήταν η περίοδος που είχε νοσηλευτεί με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του, Κόνι Μεταξά, η οποία ήρθε σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τους τσακωμούς με τον πατέρα της: «Δεν τσακωνόμαστε. Μερικές φορές ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, αλλά όχι για πράγματα δικά μας. Δηλαδή, αν μου αρέσει αυτή η σειρά η κάτι. Δεν θέλω να συζητήσω γιατί μπορεί να τσακώθηκα με τον πατέρα μου, αλλά έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τσακωθήκαμε για κάτι ουσιαστικό και σημαντικό».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES