Υλικά 

  • 6 ντομάτες μεγάλες
  • 100 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 100 γρ. φέτα (χοντροκομμένη)
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 6 αυγά
  • αλάτι, πιπέρι
  • δυόσμο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλύνε καλά τις ντομάτες, κόψε το καπάκι και καθάρισε το εσωτερικό όπως κάνεις και για τα γεμιστά. Άφησε να στραγγίξουν καλά και μετά στρώσε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και βάλτες να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για περίπου 15 λεπτά. Ιδανικά είναι οι ντομάτες να μην είναι ούτε ώριμες, αλλά ούτε άγουρες. Να είναι σφιχτές για να μπορείς να τις καθαρίσεις πιο εύκολα, αλλά και για να μην χαλάσεις το σχήμα τους κατά λάθος. 

Αφού ψηθούν, βγάλτες από το φούρνο και ρίξε μέσα σε κάθε ντομάτα ένα αυγό. Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, λίγο δυόσμο και από πάνω βάλε τα τυριά. Πρώτα το ανθότυρο, μετά τη φέτα και στο τέλος το τριμμένο κασέρι για να λιώσει και να πάρει όμορφο χρώμα από πάνω. Ρίξε λίγο λάδι από πάνω και βάλτες και πάλι στο φούρνο για 15 λεπτά.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES