«Ψυχρά κι ανάποδα: Η καινούργια περιπέτεια του Όλαφ», τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους

Ωρα Για Σινεμα

4moms team , 21-11-2017

Σας έλειψε;

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη “κρυάδα”, ο αγαπημένος Όλαφ επιστρέφει για να ζεστάνει τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων με μια καινούργια περιπέτεια. 
Και τι καλύτερο, από μια καινούργια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Ο πολύχρωμος και συγκηνητικός κόσμος του Coco ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες στον Κόσμο των Προγόνων την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και μαζί του θα φέρει και μια γνώριμη παρέα από τα παλιά. Η πριγκίπισσα Έλσα, η αδερφή της, Άννα, ο καλόκαρδος Σβεν και ο Όλαφ (με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη) που λίωνει για χατήρι τους ανοίγουν την όρεξη με την “Περιπέτεια του Όλαφ”, ένα μικρού μήκους φιλμ που θα προβάλλεται πριν το “Coco”, ανοίγοντας την όρεξη για την δεύτερη ταινία του υπερεπιτυχημένου και βραβευμένου με Όσκαρ “Ψυχρά κι Ανάποδα” στα τέλη του 2019.

WHEN WE’RE TOGETHER –Walt Disney Animation Studios’ “Olaf’s Frozen Adventure” features four all-new original songs, including “When We’re Together”—a song in which Kristoff, Anna, Elsa and Olaf realize that being together with loved ones is the best part of the holiday season. Featuring the voices of Jonathan Groff, Kristen Bell, Idina Menzel and Josh Gad, “Olaf’s Frozen Adventure” opens in front of Disney•Pixar’s original feature “Coco” in U.S. theaters on Nov. 22, 2017. ©2017 Disney. All Rights Reserved.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο βασίλειο της Αρεντέλα και να ακούσει τέσσερα καινούργια τραγούδια. Με επίκεντρο την γιορτή των Χριστουγέννων στο βασίλειο, όπου οι δυο πρώην αποξενωμένες αδελφές, Άννα και Έλσα, ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις γιορτές για πρώτη φορά, η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες του Όλαφ καθώς προσπαθεί να συλλέξει παραδόσεις για να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα για τους φίλους του.

Εξάλλου, είναι τα πρώτα Χριστούγεννα, από τότε που άνοιξαν οι πόρτες του κάστρου και η Άννα και η Έλσα έχουν οργανώσει εορτασμούς για όλη την Αραντέλα. Όταν οι κάτοικοι της πόλης αποχωρούν νωρίς για να γιορτάσουν τα δικά τους έθιμα στα σπίτια τους, οι δυο αδερφές συνειδητοποιούν πως δεν έχουν οικογενειακές παραδόσεις. Ο Όλαφ όμως αποφασίζει να σώσει τα πρώτα Χριστούγεννα των φίλων του και κάνει άνω κάτω το βασίλειο για να φέρει τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Απλόχερα η Disney, κερνάει μια ζαχαρωμένη ιστορία που θα συνοδεύει τις προβολές του “Coco”, της νέας ταινίας τηςDisney/Pixar, που ακολουθεί τον μικρό και παθιασμένο με τη μουσική Μιγκέλ σε ένα ταξίδι στη Χώρα των Προγόνων, αναζητώντας την αιτία που η οικογένεια του σιωπά τόσα χρόνια την μουσική της παράδοση. Στα χνάρια του ειδώλου του, Ερνέστο ντε λα Κρουθ, και με συντροφιά τον σκύλο του, Χέκτορ, θα βρεθεί σε έναν καινούργιο πολύχρωμο κόσμο, που θα του προσφέρει καινούργιες εμπειρίες, καινούργιους φίλους και του ξεκλειδώσει την καρδιά.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES