10 τυχεροί θα κερδίσουν το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 20-11-2017

Η εταιρία M Pallets σε συνεργασία με το 4moms.gr δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν απο ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο Palletree.

Το πρώτο της καινοτόμο προϊόν είναι το Palletree ένα πρωτότυπο χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε δύο παραλλαγές, φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο στη συναρμολόγηση σε λίγα μόλις λεπτά.

Το Palletree απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών έως 85 !!!

Η πρακτική του συσκευασία μπορεί να μεταφερθεί και να αποσταλεί εύκολα και περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Είναι μία έξυπνη ιδέα για δώρο τις ημέρες των γιορτών καθώς είναι αρκετά οικονομικό! Μπορεί να στολιστεί με πρωτότυπες ιδέες και τρόπους όπως ρεσό, ξύλινα στολίδια, μινιατούρες, παιδικά παιχνίδια κλπ.

Αποσυναρμολογείται και αποθηκεύεται εύκολα.

Η εταιρία M Pallets, με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στην κατασκευή ξύλινων παλετών με την άφιξη της νέας γενιάς και με σύνθημα «Δεν πετάμε τίποτα», εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά ότι περίσσευε από τη διαδικασία κοπής και επεξεργασίας ξύλινων κορμών και πρόσθεσε ένα νέο κανάλι παραγωγής αυτό της Pallet Design.

www.facebook.com/Pallet-Design

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
 2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

 1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.
 3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.
 4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 20/11/2017 έως 1/12/2017 στις 15.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1/12/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.
 6. Η κλήρωση θα αναδείξει 10 νικητές που θα κερδίσουν απο ένα ξύλινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Palletree. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
 7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
 9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
 10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
 12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES