Ψάχνοντας διάφορα προϊόντα και συμβουλές στην σελίδα www.yolenis.com βρήκαμε την παρακάτω πολύ εύκολη μαρινάδα για να απογειώσουμε την γεύση στο ψάρι μας. Το πρώτο βήμα αν σας τρομάζει, ζητήστε να το κάνει ο ψαράς σας.

Βήμα 1:

Μ’ένα μαχαίρι φιλετάρετε το ψάρι κόβοντας του το κεφάλι και χωρίζοντας το στα δυο.

Βήμα 2:

Σ’ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι, το λευκό κρασί, τον ξερό μαϊντανό, τους κόκκους πιπεριού, τη ρίγανη και το θυμάρι.

Βήμα 3:

Ανακατέψτε καλά και αλείψτε με το μείγμα ομοιόμορφα τα φιλέτα των ψαριών.

Βήμα 4:

Περιχύσετε με το υπόλοιπο μείγμα το ψάρι,καλύψτε το με μια μεμβράνη και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 12 ώρες.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES