To Τeepes & Crafties σε συνεργασία με το 4moms.gr δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να κερδίσει μία παιδική σκηνή δωματίου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 1 τυχερή θα κερδίσει μία παιδική σκηνή δωματίου με ύφασμα από ζιγκ ζαγκ σχέδια και διάσταση 1 μέτρο/πλευρά, παράθυρο στην δεξιά πλευρά της και κορδελάκια που διακοσμούν όμορφα το δέσιμο των ξύλων.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
 2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

 1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.
 3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.
 4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 17/10/2017 έως 22/10/2017 στις 15.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 22/10/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.
 6. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή/ρια που θα κερδίσει την εν λόγω παιδική σκηνή. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, ο/η νικητής/ρια πρέπει να επικοινωνήσει με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσει το δώρο. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
 7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
 9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
 10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
 12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

Σχετικά με το Teepes & Crafties από τη δημιουργό του:

Πισω απο την εταιρεια Τeepees & Crafties ‘κρύβεται’ μια μανούλα, η οποία πριν περίπου 4 χρόνια κατασκεύασε μια κρυψώνα η όπως την αποκαλούσε «φωλίτσα» για τον γιο της.

Η μανούλα αυτή ήμουν εγώ, βλέπετε ανέκαθεν τον παρατηρούσα να ψάχνει τον δικό του μοναδικό, ιδιαίτερο χώρο μέσα στο σπίτι, κάτω από το τραπέζι, το τραπεζομάντηλο, πίσω από κουρτίνες, ανάμεσα σε μαξιλάρια…  Ο μικρός μου ξετρελάθηκε! Και εγώ μαζί του! Περνούσαμε ατελείωτες ώρες παρέα, διαβάζαμε παραμύθια, παίζαμε, ζωγραφίζαμε, τραγουδούσαμε, τρώγαμε και κοιμόμασταν. Κάναμε τα πάντα μέσα στη σκηνούλα του. Μετά από λίγο καιρό, μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω τρις σκηνούλες και να τις ανεβάσω σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για χειροτεχνίες. Εξάλλου είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου καθώς μόλις είχα φύγει από την προηγούμενη δουλειά μου.

Υπήρξε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση και τότε κατάλαβα ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με αυτό. Η απήχηση και η αγάπη του κόσμου για αυτό που κάνω είναι μεγάλη με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να στέλνω τις σκηνούλες μου παντού στην Ελλάδα καθώς και εξωτερικό.

Οι παιδικές σκηνουλες teepees&crafties είναι όλες χειροποίητες με προσοχή, αγάπη και φαντασία και προσαρμοσμένες στις προσωπικές προτιμήσεις σας. Με χαρούμενα χρώματα και σχέδια όπως αστέρια, ζιγκ ζαγκ, πουά και ριγέ σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και σε πιο έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμημένα με τρέσες, κρόσσια, πον πον και δαντέλες δημιουργούμε ένα ιδανικό μέρος παιχνιδιού για τα παιδιά. Τα υλικά μας, εκ ολοκλήρου φυσικά χωρίς περιττή χημική επεξεργασία αποτελούνται από ξύλα η μπαμπού και βαμβακερά υφάσματα κατά την πλειοψηφία τους.
Οι σκηνές teepees&crafties με τον λειτουργικό σχεδιασμό τους είναι πολύ σταθερές και ασφαλείς για τα παιδιά. Υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις και συναρμολογούνται με ευκολία. Η εταιρία μας διαθέτει και υπέροχα χαλάκια στις διαστάσεις των σκηνών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Το δωράκι μας σε εσάς θα είναι μια σκηνουλα με ύφασμα από ζιγκ ζαγκ σχέδια και διάσταση 1 μέτρο/πλευρά της, παράθυρο στην δεξιά πλευρά της και κορδελάκια που διακοσμούν όμορφα το δέσιμο των ξύλων.

Facebook page

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES