Κάτια Ζυγούλη: «Ο έρωτας δεν φεύγει»

Διασημοι

4moms team , 09-10-2017

Στο αεροδρόμιο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που επέστρεψαν από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του αλλά και τη βάφτιση του τέταρτου παιδιού τους που όπως είπαν θα γίνει αργότερα καθώς οι υποχρεώσεις τους αυτή την περίοδο είναι πολλές.

Η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε στη σχέση τους που μετρά 14 χρόνια δηλώνοντας: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Εμείς τώρα παντρευτήκαμε. Ο έρωτας δεν φεύγει. Σίγουρα υπάρχουν περίοδοι που είσαι πιο κοντά και άλλες που απομακρύνεσαι λόγω υποχρεώσεων, αλλά ο έρωτας δεν φεύγει. Για μένα τουλάχιστον. Μετά τον γάμο τίποτα δεν άλλαξε. Είμαστε πιο αγαπημένοι».

Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε επ αυτού: «Παιδιά, η ζωή αλλάζει συνέχεια. Όταν είσαι κοντά με έναν άνθρωπο και τον έχεις βάλει μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σου διαφοροποιούνται κάποια πράγματα, αλλά η ένταση συνεχώς μεγαλώνει, η σύνδεση, η δυναμική μεγαλώνει. Τουλάχιστον για μένα αυτό έχει συμβεί. Το να έχεις τα παιδάκια σου παρανυφάκια στον γάμο είναι κάτι μοναδικό».

Τo απόσπασμα από το Youweekly.gr

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES