Η Pull&Bear λανσάρει για πρώτη φορά τη σειρά καλλυντικών

Μόδα

4moms team , 07-10-2017

Η νέα συλλογή καλλυντικών απευθύνεται σε νεαρά κορίτσια και περιλαμβάνει διάφορα είδη από μάσκες προσώπου, μακιγιάζ και κρέμες χεριών.

H Pull&Bear, η εταιρεία νεανικής μόδας του Ομίλου Inditex, προώθησε την πρώτη της σειρά καλλυντικών. Η collection κυκλοφορεί με το όνομα Hey Beauty! Και περιλαμβάνει μανό, μάσκες προσώπου, κρέμες χεριών, eyeliner, σκιές και lip balm μεταξύ άλλων αντικειμένων, συγκεντρώνοντας έτσι τον κατάλογο για τα νέα κορίτσια.

 H νέα σειρά έρχεται σε μια μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων, εφέ και αρωμάτων σε κάθε κατηγορία αντικειμένων. Όλα τα Hey Beauty! προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη (Ισπανία και Ιταλία), είναι εύκολο να εφαρμοστούν και τηρούν τις απαιτήσεις των αυστηρών ελέγχων ποιότητας του Ομίλου Inditex για τα καλλυντικά.

Η Hey Beauty! είναι πλέον διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα της Pull&Bear και στο PULLANDBEAR.COM. Η συλλογή παρουσιάζεται σε ένα νέο editorial  με φωτογραφίες και βίντεο από τον μεξικανό φωτογράφο Anairam, ο οποίος ειδικεύεται σε φωτογραφίες beauty και make-up από την Allie Smith, με μοντέλα τις Hyun Ji Shin, Inga Dezhina, Linda Slava και Στέλλα Δασκαλάκη.

  Περισσότερες Πληροφορίες: press.pullandbear.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES