Πατάτες τηγανιτές με λιωμένο τσένταρ και κιμά

Μαγειρευουμε

4moms team , 27-09-2017

Ακούγεται και είναι γευστικό. Σίγουρα όχι για κάθε μέρα, αλλά για αυτές τις ημέρες που θες οπωσδήποτε τηγανιτές πατάτες με τσένταρ.

 Στο ladylike.gr είδαμε την πιο φοβερή συνταγή και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα:Υλικά

Συστατικά

200 γρ. κιμάς

1 φλ. μοτσαρέλα, τριμμένη

2 φλ. τσένταρ, τριμμένο

αλατοπίπερο

3 φέτες μπέικον, τηγανισμένο και ψιλοκομμένο

κέτσαπ, μουστάρδα

40 γρ. βούτυρο

40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

500 γρ. πλήρες γάλα

Εκτέλεση

  1. Βάλε τον κιμά σε ζεστό τηγάνι και ανακάτεψέ τον καλά, μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Πρόσθεσε το βούτυρο, περίμενε να λιώσει, ανακάτεψε και πρόσθεσε το αλεύρι. Άφησέ το να μαγειρευτεί για 30 δευτερόλεπτα.
  2. Πρόσθεσε το γάλα στο τηγάνι και ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, πρόσθεσε τα τυριά, ανακάτεψε και αφαίρεσε τη σάλτσα από τη φωτιά.
  3. Ρίξε τη σάλτσα πάνω από τις τηγανητές πατάτες που έχεις ετοιμάσει, πασπάλισε με το ψιλοκομμένο μπέικον, τη μουστάρδα και την κέτσαπ.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES