Έναρξη των ακαδημιών στίβου της Νίκης Μπακογιάννη

Γυμναστική

4moms team , 17-09-2017

Ξεκίνησε και  φέτος η Ακαδημία Στίβου υπό την επίβλεψη της Ολυμπιονίκης του άλματος εις Ύψος, πρωταθλήτριας Ελλάδας με πλούσια εμπειρία στους αγωνιστικούς στίβους, Νίκη Μπακογιάννη, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο στίβο καθώς και των πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ προπονητών της Ακαδημίας με πλούσια εμπειρία προπόνησης τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ενήλικες. Οι προπονήσεις θα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στο Κ2.

Οι βασικοί  στόχοι της Ακαδημίας Στίβου Νίκη Μπακογιαννη είναι η προαγωγή του αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» στα παιδιά και τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία ξεκινούν από 3 ετών που έχουν σαν στόχο την εκγύμναση και τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από τη γυμναστική και το παιχνίδι, τη καλλιέργεια και τη βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων τους καθώς και τη καλή σωματική και φυσική κατάσταση τους. Προτεραιότητά είναι η ανακάλυψη των ταλέντων τους σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο και η αγωνιστική δραστηριότητα των μεγαλύτερων παιδιών βάζοντας στόχους και πετυχαίνοντας τους.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES