Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 σακίδια πλάτης CITY BAGS

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 06-09-2017

Τα σακίδια της CITΥ είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους ζουν , εργάζονται ή και σπουδάζουν μέσα στην πόλη. Ο ανατομικός και πρακτικός σχεδιασμός τους στηρίζει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση. Με ανθεκτικά υφάσματα και υλικά, τα CITYσχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Το 4moms.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 σακίδια πλάτης CITY BAGS.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ CITY:Κυκλοφορείστε ελεύθερα με τις τσάντες CITY διότι σας καλύπτουμε το αγαπημένο σας προϊόν με 2 χρόνια εγγύηση.

ΤΙΜΗ CITY:Μην περιορίζεστε στην επιλογή του αγαπημένου σας σχεδίου ή χρώματος. Οι χαμηλές τιμές σας επιτρέπουν να αγοράσετε πάνω από μία τσάντα CITY.

DIY CITY:Επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και γίνετε δημιουργικοί. Ανακαλύψτε την μοναδική τσάντα CITY που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

Και επειδή στην CΙTY μας αρέσει να συν-εργαζόμαστε μπορείς να βρεις προϊοντα CΙTY που έχει δημιουργήσει η Μαίρη Συνατσάκη, άλλα με τις διάσημες φωτογραφίες της  Μαρίνας Βερνίκου , και άλλα με τα γνωστά λογότυπα του Απόστολου Μητρόπουλου και της Patricia Field!

Δείτε περισσότερα στο www.mycitybackpack.com

Διαγωνισμός:

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 2 τυχεροί θα κερδίσουν απο ένα σακίδιο πλάτης (φωτογραφίες) ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
 2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

 1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσετι το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.
 3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.
 4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 6/9/2017 έως 12/9/2017 στις 15.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 12/9/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.
 6. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα σακίδιο πλάτης. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο της. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
 7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
 9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
 10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
 12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES