Πώς να κρατά περισσότερο το μανικιούρ σας

Ομορφιά

4moms team , 13-08-2017

Το απλό μανικιούρ θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να κρατήσει για αρκετές ημέρες ή έστω έως το επόμενο ραντεβού. Τι μπορείτε να κάνετε; Υπάρχουν 6 τρόποι για να κρατήσει περισσότερο, σύμφωνα με το neadiatrofis.gr:

Ενυδατώστε τα πετσάκια των νυχιών σας καθημερινά: Οι εμπειρογνώμονες, προτείνουν την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας των νυχιών για να κρατηθούν σε φόρμα.

Αποφύγετε τη θερμότητα: Οι λάμπες UV μπορεί να βοηθούν τα νύχια να στεγνώνουν γρήγορα, αλλά δεν επιτρέπουν σε όλα τα στρώματα βερνικιού να στεγνώσουν σωστά. Αποφύγετε τη θέρμανση, το ζεστό νερό, τις σάουνες, ή οτιδήποτε ζεστό για δώδεκα ώρες μετά από ένα μανικιούρ.

Σφραγίστε τις άκρες των νυχιών: Εφαρμόστε το βερνίκι σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος του νυχιού. Σφραγίστε το βερνίκι στο τέλος του νυχιού με το base coat, το βερνίκι και top coat μπορούν να διπλασιάσουν τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας, καθώς μετριάζει τις ρωγμές και τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το νερό.

Μην ξεχνάτε το base coat: Όχι το base coat, δεν είναι ένα τέχνασμα εμπορικό. Δίνει υψηλή λάμψη μεγάλης διάρκειας και προστατεύει το νύχι από το βερνίκι.

Μη βυθίζετε τα νύχια σας σε νερό και σαπούνι: Το να βάλετε τα νύχια σας στο νερό, πριν από το μανικιούρ, μπορεί να είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας. Τα νύχια όταν απορροφούν το νερό, το φυσικό τους σχήμα επεκτείνεται. Όταν τα βάφετε, και το νερό εξατμιστεί το βερνίκι αρχίζει να σπάει.

Καθαρίστε τα νύχια σας: Μερικοί εμπειρογνώμονες ομορφιάς προτείνουν να χρησιμοποιείτε μια οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για να τρίψετε τα νύχια σας. Μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε ασετόν για να καθαρίσετε τυχόν λάδι από τα νύχια σας πριν από την έναρξη του μανικιούρ σας.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES