Τα στοιχεία που κάνουν τη νέα γυναικεία συλλογή της Massimo Dutti να ξεχωρίζει

Μόδα

4moms team , 06-08-2017

Η Massimo Dutti παρουσιάζει μια ιστορία μόδας με φωτογράφο τον Josh Olins, έναν από τους πιο περιζήτητους και σημαντικούς καλλιτέχνες του σήμερα, με πρωταγωνιστές τις Julie Hoomans, Victoria Schons και McKenna Hellam.

Η νέα κολεξιόν της Massimo Dutti για τη γυναίκα φέρει τη σφραγίδα των χαρακτηριστικών αξιών της αλυσίδας, όπως ποιότητα, αποκλειστικότητα και μέγιστη επιμέλεια. Αυτή τη σεζόν, η αλυσίδα μας μεταφέρει στη Σκωτία για να μας αποκαλύψει ονειρεμένα τόπια και να μετατρέψει, για ακόμα μία φορά, τη φύση σε πολυτελές σκηνικό. Οι προτάσεις της συλλογής αποτίνουν ιδιαίτερο φόρο τιμής στη διακριτική ομορφιά και την απόλυτη, σιωπηλή κομψότητα. Η συλλογή προτείνει απέριττες σιλουέτες, απαλλαγμένες από διακοσμητικά στοιχεία, διαχρονικά κοστούμια, κάπες και παλτό σε αψεγάδιαστες γραμμές και αόρατες ραφές.

Αντιπαράθεση πλεκτών και μάλλινων κομματιών με πουκάμισα από μετάξι και φορέματα τύπου lingerie. Κυριαρχεί η μονοχρωμία, δίνοντας προτεραιότητα σε αποχρώσεις παρμένες από τον κόσμο της φύσης, με κάποιες πιο έντονες χρωματικές πινελιές. Η λιτότητα και η αγνότητα θριαμβεύουν.

Τα χρώματα, καθαρά και χωρίς περιττούς «θορύβους». Η καμπάνια AW 17 της Massimo Dutti διαμορφώνεται από λίγα (αλλά ξεκάθαρα) στοιχεία.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES