Η OYSHO ανοίγει σε Ελβετία και Λευκορωσία

Μόδα

4moms team , 04-08-2017

Η Oysho ανοίγει το πρώτο flagship store στη Γενεύη, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Place du Molard, σ’ έναν χώρο με πάνω από 330m2 σ’ έναν μόνο όροφο.

Η μάρκα δημιουργεί ένα ισόγειο κατάστημα, διατηρώντας την αρχική πρόσοψη του κτιρίου, όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι το λευκό χρώμα και το φως. Η αντίθεση των υλικών βιομηχανικού στυλ συνδυάζεται με τη χρήση άλλων ποιοτικών στοιχείων όπως το λευκό μάρμαρο στο πάτωμα, δημιουργώντας έναν πρωτότυπο και αρμονικό χώρο.

Τα οπτικοακουστικά και τεχνολογικά στοιχεία έχουν επίσης ιδιαίτερη σημασία, ένα μεγάλο videowall μέσα στο κατάστημα προβάλει συνεχώς τα lookbooks της μάρκας, μαζί με μία οθόνη led στον κεντρικό χώρο πωλήσεων.

Σ’ αυτό το νέο κατάστημα, προστίθεται κι ένα άλλο στο Μινσκ στις 10 Αυγούστου. Το πρώτο κατάστημα που εγκαινιάζει η Oysho στη Λευκορωσία, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Dana Mall, με μία επιφάνεια πωλήσεων 330m2, σ’ έναν μόνο όροφο.

Η έννοια και η εικόνα συνεχίζεται στην ίδια γραμμή της μάρκας, αναπτύσσοντας έννοιες όπως ο σχεδιασμός, η ανανέωση και η προσαρμογή στις προτιμήσεις του καταναλωτή της κάθε περιοχής.

Στα δύο νέα αυτά καταστήματα, όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα της Oysho, οι πελάτες μπορούν να βρουν όλες τις σειρές προϊόντων της μάρκας: sleepwear, lingerie, gymwear, beachwear, υποδήματα και αξεσουάρ. 

Οι κολεξιόν της Oysho χωρίζονται σε διάφορα corners, και αλλάζουν και ανανεώνονται διαρκώς κάθε εβδομάδα, προσφέροντας έτσι ένα προϊόν κατάλληλο για κάθε εποχή του έτους και ανάλογα με την εκάστοτε αγορά και τις τάσεις μόδας της στιγμής.

Με αυτά τα δύο νέα καταστήματα στη Γενεύη και το Μινσκ, η Oysho ανεβάζει σε 650 τα καταστήματά της σ’ όλο τον κόσμο και με παρουσία σε 49 χώρες.  Η Oysho διαθέτει επίσης το online κατάστημά της www.oysho.com, που λειτουργεί σε 32 χώρες.

WWW.OYSHO.COM

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES