Έτοιμοι για την παραλία – Τα απαραίτητα για τα σνακ

Alice's Little Things

Ένα από τα σημαντικά οφέλη που απολαμβάνεις όταν τα παιδιά σου μεγαλώνουν είναι η δυνατότητα να παραμείνεις για περισσότερη ώρα στην παραλία. Όταν είναι μικρά πολύ έχεις άγχος και αγωνία να πάρουν το μεσημεριανό τους ύπνο, να φάνε το κατάλληλο για την ηλικία τους φαγητό, να ξεκουραστούν ώστε να είναι ήρεμα κα ευτυχισμένα. Μεγαλώνοντας θέλουν περισσότερο παιχνίδι και λιγότερο ύπνο. Και φυσικά το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για περισσότερη ελαστικότητα στο πρόγραμμα του ύπνου.

Έτσι τα μεσημέρια παραμένουμε περισσότερη ώρα στη θάλασσα. Κάποιες φορές μέχρι αργά το απόγευμα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη δύση του ήλιου. Υπάρχει πάντα λοιπόν ανάγκη για εύκολη μεταφορά σνακ με τρόπο ασφαλή. Λύσεις όπως τα tost bags αλλά και τα ισοθερμικά δοχεία τροφίμων είναι απαραίτητα.

TOST BAGS

Τα τοστ bags ή αλλιώς επαναχρησιμοποιούμενες θήκες αποτελούν την ιδανική λύση για να αντικαταστήσω την πλαστική σακούλα και φυσικά είναι καταπληκτικά για την αποθήκευση σάντουιτς, τοστ, φρούτων. Άσε που μερικές φορές τα έχω χρησιμοποιήσει και ως τσάντες μεταφοράς του μακιγιάζ! Εδώ μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια.

   

Εκτός από υφασμάτινα εξωτερικά μπορεί κανείς εύκολα να βρει και επαναχρησιμοποιούμενα όπως αυτά τα διάφανα.

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚA ΔΟΧΕΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Τα ισοθερμικά δοχεία φαγητού της Kids Conserve είναι κατάλληλα κατασκευασμένα με διπλά τοιχώματα έτσι ώστε να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού είτε αυτό είναι ζεστό είτε κρύο!!! Τοποθετήστε ένα σάντουιτς, μακαρόνια, ή γεμίστε το με κοτοσαλάτα, γιαούρτι, κρύα πιτάκια, ή φρουτοσαλάτα και θα παραμείνουν δροσερά μέχρι το μεσημέρι. 

Πλένονται εύκολα στο χέρι και μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς.

Για την μεταφορά των tost bags αλλά και των ισοθερμικών δοχείων πάντα έχουμε μαζί μας ένα lunch box που είναι μικρό, εύκολο στη μεταφορά και διπλώνει όταν είναι άδειο βάζοντας και μία παγοκύστη – ειδικό τσαντάκι που περιλαμβάνει σακουλάκι με ζελέ που εύκολα παγώνει, απαραίτητη τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία είναι υψηλή.

Lunch Boxes μπορείτε να βρείτε σε πολλά σχέδια με μεγέθη όπως αυτά της Rex International αλλά και αυτά της So Young.

Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή συνέχεια διακοπών. Να απολαμβάνετε τις στιγμές σας!

 

Πέπη Νικολοπούλου
Πέπη Νικολοπούλου
Cute Things by Alice
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES