Το πιο Frozen παγωτό του καλοκαιριού!

Τρωμε

Το παγωτό είναι το πιο δημοφιλές επιδόρπιο στο σπίτι μας. Με την σκέψη του παγωτού μετά το φαγητό όλα τα υπάρχοντα στο τραπέζι αυτόματα γίνονται πιο νόστιμα. Προχθές και ενώ η Αλεσάντρα έτρωγε το δεύτερο Frozen παγωτό της, την ρώτησα τον λόγο που αγαπάει τόσο πολύ το παγωτό.

Γιατί είναι απλά φανταστικό, μου απάντησε. Ειδικά επειδή έχει έρθει από το μακρινό και παγωμένο βασίλειο της Έλσας είναι το καλύτερο παγωτό από όλα! Η γεύση της βανίλιας με το κατάλευκο χρώμα είναι τέλεια και έχει και δύο νιφάδες χιονιού!

Εκείνη την ώρα εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου κλήση Facetime από την Αμαλία που είναι στο νησί και βλέπουμε την Παυλίνα την ίδια στιγμή να τρώει το ίδιο παγωτό!!!! Γελούσαν για την κοινή τους επιλογή και η Αλεσάντρα την ρωτούσε σε ποιο περίπτερο βρίσκεται το κίτρινο ψυγείο Κρι Κρι.

Έψαξα τα συστατικά επειδή είχα μια απορία για το υλικό που είναι φτιαγμένες οι μπλε νιφάδες και έμαθα ότι είναι απο φυσικό εκχύλισμα σπιρουλίνας, χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών.

Προσπαθώντας να ξεδιπλώσω το μυστήριο για τους λόγους πίσω από την αγάπη μας για το παγωτό, σκέφτομαι ότι το μόνο γλυκό που αγαπώ είναι το παγωτό και οι 10 λόγοι που μου έρχονται στο νου με την πρώτη σκέψη είναι οι εξής:

  1. Το παγωτό μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία.
  2. Το παγωτό πάει με όλα.
  3. Το παγωτό μπορείς να το φάς κάθε εποχή.
  4. Το παγωτό μπορείς να το φάς οπουδήποτε.
  5. Το παγωτό είναι το πιο ελαφρύ γλυκό.
  6. Το παγωτό έχει άπειρες γεύσεις.
  7. Το παγωτό σε αφήνει να αυτοσχεδιάσεις. Πρόσθεσε μπισκότο, τρούφα, καραμέλες και οτιδήποτε σου αρέσει.
  8. Το παγωτό το τρώς όταν είσαι χαρούμενος, αλλά και αν δεν είσαι σε κάνει πολύ χαρούμενο.
  9. Μπορείς να το αγοράσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο περίπερο που θα βρεθεί μπροστά σου.
  10. Το παγωτό είναι το γλυκό που υπάρχει πάντα στο σπίτι.

Εκείνη την πολύ ζεστή μέρα, το ψυγείο μας ήταν γεμάτο παγωτά FROZEN της Disney από την Κρι Κρι, και παίζοντας κοντά στο νερό ήταν η καλύτερη δροσιστική παρέα. Συνδυάζοντας αρμονικά τη δροσερή απόλαυση με τα αγνά υλικά το παγωτό αυτό είναι το ιδανικότερο γλύκισμα για κάθε παιδί το φετινό καλοκαίρι.

www.krikri.gr

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES