3 λουλούδια ιδανικά για το υπνοδωμάτιο

Σπιτι

4moms team , 09-06-2017

Τα λουλούδια ομορφαίνουν το χώρο χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν στο σπίτι, αρκεί να έχετε όρεξη να τα φροντίζετε κι όχι να τα ξεχνάτε. Τα μαραμένα λουλούδια δεν προσφέρουν τίποτα στην αισθητική του χώρου. Κι ενώ στην κουζίνα ή το σαλόνι είναι εύκολο να βάλετε μία γλάστρα ή να γεμίσετε ένα βάζο με τα αγαπημένα σας λουλούδια, στο υπνοδωμάτιο πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Λογικά θα έχετε ακούσει ότι δεν είναι πάντα καλό να υπάρχουν φυτά στο χώρο που κοιμάστε, αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα έτσι κι εδώ, τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Σαφώς υπάρχουν κάποια λουλούδια που και θα ομορφύνουν την κρεβατοκάμαρά σας και καλό θα κάνουν στον ύπνο σας, όπως αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.

Λεβάντα

Είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές τις ιδιότητες και είναι πολύ πιθανό να την έχετε αποξηραμένη σε σακουλάκια στα συρτάρια. Μπορείτε όμως να την έχετε και σε μία γλάστρα, φυσική αρκεί να την φροντίζετε για να μην ξεραθεί.

Γαρδένια

Μπορεί να σας φέρνει άλλες εικόνες στο μυαλό όμως η γαρδένια έχει μία πολύ όμορφη μυρωδιά, η οποία είναι ικανή να σας ηρεμίσει και να σας προσφέρει έναν καλό ύπνο.

Γιασεμί

Και μόνο στο άκουσμα αυτού του λουλουδιού, ο νους ταξιδεύει σε όμορφα μέρη. Από αυτό το γεγονός και μόνο, το γιασεμί μπορεί να έχει μία θέση στο δωμάτιό σας, αφού σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του θα σας ηρεμεί και έτσι θα έχετε έναν πιο ήσυχο ύπνο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES