Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα βραβευμένο βιολογικό αντιηλιακό της Coola και χαρείτε άφοβα τον ήλιο

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 01-06-2017

Πόσο ωραία είναι να  λιαζόμαστε στην ξαπλώστρα μας να χαλαρώνουμε και να αισθανόμαστε όμορφα, όμως οι σωρευτικές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο έχουν σαν αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα για το δέρμα και την υγεία μας, που είναι τα εξής:

Τι προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο;

1) Την πρόωρη γήρανση του δέρματος , που εκδηλώνεται με λεκέδες , ρυτίδες και απώλεια της ελαστικότητας του.

2) Την μείωση της άμυνας του δέρματος στις επιθέσεις του περιβάλλοντος

3) Βλάβες στο κυτταρικό DNA.

 Άρα το αντιηλιακό για να είναι αποτελεσματικό θα πρέπει να μας προστατεύει από τις UVB και UVA.

 Ποια είναι η σωστή χρήση του αντιηλιακού;

1) Το αντιηλιακό θα πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε στεγνό δέρμα και σε αρκετή ποσότητα.

2) Να εφαρμόζεται 30’ πριν από την έκθεση μας στον ήλιο.

3) Να επαναλαμβάνεται κάθε 2-3 ώρες , εφόσον εξακολουθούμε να είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.

4) Να επαναλαμβάνεται αμέσως μετά το κολύμπι ή τις αθλητικές δραστηριότητες που προκαλούν έντονη εφίδρωση , αφού προηγουμένως σκουπιστούμε καλά ώστε να έχουμε στεγνό δέρμα.

5) Να αποφεύγουμε την έκθεση μας στον ήλιο τις ώρες της έντονης ακτινοβολίας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες επιλέγουμε το σωστό αντιηλιακό για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!Έτσι λοιπόν το 4moms.gr ξεκινά τον Ιούνιο τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με δώρo αντιηλιακά COOLA για τις αναγνώστριες μας!

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 01/06/2017 έως 10/06/2017 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 10/06/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 3 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρο απο ένα αντιηλιακό COOLA. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Μπείτε στον διαγωνισμό για το καλύτερο αντιηλιακό του καλοκαιριού!

BODY SPF 30 PINA COLADA SUNSCREEN SPRAY

Εξασφαλίστε αντιηλιακή προστασία ψεκάζοντας καθ’ οδόν Spray!® Spritz με αυτό το διάφανο, συνεχές σπρέι με φυσικό άρωμα Piña Colada.

Προσφέροντας υψηλή προστασία χάρη στο φίλτρο SPF 30, αυτό το εξαιρετικό, οικονομικού μεγέθους σπρέι Farm to Face® θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς αποτελείται κατά 70% και πλέον από πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα αγγουριού, φυκιών, φράουλας και έλαιο από κόκκινα βατόμουρα (το οποίο ενισχύει με φυσικό τρόπο την αντιηλιακή προστασία σε ω3 και ω6).

Διασκεδάστε στον ήλιο κι έπειτα διασκεδάστε με COOLA!

Εύκολη εφαρμογή με σπρέι

Πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά κατά 70% και πλέον

Περιέχει αντιγηραντικά αντιοξειδωτικά

Φυσικό άρωμα

Ανθεκτικό στο νερό (40 λεπτά)

Χωρίς συστατικά σε μέγεθος νανοσωματιδίου

 

Μπορείτε να τα βρείτε:

Holmes Place – Γλυφάδα, Αθήνα και Μαρούσι

Belvedere Mykonos

Myconian Collection, Myconos

Canaves OiaSantorini

Sani Resort, Chalkidiki

Miraggio Thermal Resort Spa, Chalkidiki

Και online store www.beautypaths.eu

UNITEAM BEAUTY

Owner | General Manager South East Europe

Global Wellness Day Ambassador Greece

Kithirion Av 98 | 17456 Alimos | Greece

T: +30 2111 835 822 | M GR: +30 6941 620 929 | M CY: +357 96 30 43 60

E: [email protected]

www.uniteambeauty.com

www.kerstinflorian.com

www.coolasuncare.gr

www.ella-food.com

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES