Η μητρότητα είναι ένα απίστευτο ταξίδι!

Μερικές φορές μπορεί να νομίζετε ότι είναι η πιο δύσκολο κατάσταση που μπορεί να βιώσετε ποτέ. Αφήστε τις καλές στιγμές να υπερκαλύψουν τις κακές και γιορτάστε την μητρότητα. Έκανα μια μικρή καταγραφή με μερικές μικρές συμβουλές για την μητρότητα, γιατί τα παιδιά μας αξίζουν την πιο ευτυχισμένη μαμά.

Σταματήστε να περιμένετε να είναι όλα τέλεια
Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είστε η μόνη που καθορίζει την ευτυχία σας, και δεν δώσετε σημασία στα ανέφικτο πρότυπα μαμάς, θα είστε σε θέση να αρχίσετε να απολαμβάνετε την μητρότητα.

Βρείτε το αστείο όποτε είναι δυνατόν
Σε κάθε περίεργη στιγμή βρείτε το αστείο για να εκτονώνεται την ένταση. 

Γιορτάστε τις μικρές νίκες

Είτε είναι η παράδοση των παιδιών στο σχολείο στην ώρα τους, είτε η επιτυχής εκτέλεση μιας δύσκολης συνταγής, εκτιμήσετε το επίτευγμα και γιορτάστε το.

Βρές χρόνο για τον εαυτό σου
Όταν το παιδί είναι μικρό είναι πιο δύσκολο να το αποχωρηστούμε για να κάνουμε μικρά πράγματα που μας ευχαριστούν, αλλά είναι σημαντικό. Αυτή η συνήθεια των μικρώ απολαύσεων μας κάνει μακροπρόθεσμα καλύτερους γονείς. 

Αποχωρηστείτε λίγο τα Social Media
Αν πιάσετε τον εαυτό σας να ψάχνει όλη μέρα συμβουλές και φόρουμ με συζητήσεις γονέων, ίσως ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείτε για λίγο από τα social media. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τα κοινωνικά δίκτυα για όλα όσα προσφέρουν στις μαμάδες, και θα καταλάβετε τι σας αγχώνει.

Απολαύστε τις μικρές καθημερινές στιγμές

Συλλέξτε φωτογραφικές αναμνήσεις, είναι ανεκτίμητα ενθύμια.

Προγραμματίστε τον χρόνο σας

Αν και οι πολλαπλές εργασίες είναι λίγο πολύ ο τρόπος ζωής για όλους τους πολυάσχολους γονείς, μερικές φορές μπορεί να παρεμποδίσει την ικανότητά μας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το χρόνο μας. Προγραμματίστε 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES