Διακοσμήστε το σπίτι μέσα και έξω με String lights

Διακόσμηση

Οι περισσότεροι από εμάς θα έχει τύχει να παραβρεθούμε σε κάποιο αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτυ, στην διακόσμηση του οποίου θα είχαν τοποθετηθεί string lights και θα είχαν κλέψει τις εντυπώσεις.

Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες περιπτώσεις string lights, για να διακοσμήσουμε, την αυλή, το μπαλκόνι μας και γενικότερα οποιονδήποτε υπαίθριο χώρο του σπιτιού μας και να δημιουργήσουμε μια όμορφη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα;

Εκτός από την χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες, μπορούν κάλλιστα να ενταχθούν και στην εσωτερική διακόσμηση της κατοικίας μας, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Μπορούμε να τοποθετήσουμε τα string lights, κάθετα ή οριζόντια σε τοίχους, να τα κρεμάσουμε σε οροφές, ακόμη και να δημιουργήσουμε τα δικά μας φωτιστικά, βάζοντας τα μέσα σε γυάλες.

Τα string lights, εκτός από το γεγονός ότι προσδίδουν μια χαρούμενη και ιδιαίτερη νότα στην διακόσμηση, αλλά είναι και παράλληλα χρηστικά, διαθέτουν και άλλα δύο βασικά πλεονεκτήματα, είναι πολύ οικονομικά και εύκολα στην τοποθέτηση.

Επέλεξα ορισμένες εικόνες προκειμένου να πάρουμε ιδέες και να εμπνευστούμε.

 

Αφροδίτη Μπονάτσου
Αφροδίτη Μπονάτσου
Design Within Reach
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES