5 τρόποι να βάλετε το μπλε στο χώρο σας

Διακόσμηση

4moms team , 19-05-2017

Το μπλε και κυρίως οι ανοιχτές αποχρώσεις του είναι το χρώμα της ηρεμίας, της χαλάρωσης και της εμπιστοσύνης. Αυτή την εποχή όμως και τουλάχιστον όσον αφορά στη διακόσμηση, όλες οι μπλε αποχρώσεις θυμίζουν τη θάλασσα και τον καθαρό ουρανό κι έτσι απλά φέρνουν την εικόνα και την αίσθηση του καλοκαιριού. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσετε να ανανεώσετε λίγο τη διακόσμηση του σπιτιού με προσθέτοντας λίγο μπλε. Ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση και τα χρώματα που ήδη υπάρχουν στο σπίτι θα πρέπει να κάνετε και τη σωστή επιλογή της μπλε απόχρωσης. Δείτε, λοιπόν, μικρές ή μεγάλες αλλαγές που μπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας.

Λίγα διακοσμητικά όπως βάζα σε γαλάζιες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με το λευκό. 

Δώστε έναν αέρα ανανέωσης στο υπνοδωμάτιο με μαξιλάρια, μικρά χαλάκια και καλύμματα σε αποχρώσεις του μπλε.

Αν ο χώρος σας έχει πιο έντονα χρώματα τότε αλλάξτε τις κουρτίνες και κάντε ακόμα πιο ζωντανή την ατμόσφαιρα. 

Μικρές αλλαγές στην τραπεζαρία όπως το να αλλάξετε τις καρέκλες ή απλά να προσθέσετε μαξιλάρια σε μία απόχρωση του μπλε που ταιριάζει στο χώρο, θα δώσουν αμέσως άλλη αίσθηση στη διακόσμηση. 

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέου καναπέ τότε ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τολμήστε το μπλε ή το γαλάζιο. Για το χειμώνα ένα ριχτάρι ή πολλά μαξιλάρια σε πιο σκούρα χρώματα θα μεταφέρουν τη ζεστή ατμόσφαιρα που θέλετε στο σαλόνι.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES