Ένα διαφορετικό summer camp στο Elatos Resort

Δράσεις

4moms team , 18-05-2017

Μετά την επιτυχία του περσινού καλοκαιρινού προγράμματος ESMA 2016, το Elatos Resort ανοίγει για δεύτερη χρονιά την αγκαλιά του σε παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, προσφέροντάς τους ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα, νέες εμπειρίες, χαρά και ψυχαγωγία στην καρδιά του αναζωογονητικού Εθνικού Δρυμού Παρνασσού. Σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου αποτελούν ιδανικό και ασφαλές τόπο φιλοξενίας για τη δημιουργική και ψυχαγωγική απασχόληση των παιδιών.

Το πρόγραμμά μας έχει διαμορφωθεί με στόχο τη σωματική και πνευματική τους εξέλιξη, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής και την ανάδειξη αξιών όπως η αλληλοβοήθεια, η αυτοεκτίμηση, η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός για τη Μητέρα Φύση.

Το πρόγραμμα φέτος θα πραγματοποιηθεί σε 2 περιόδους.
1η περίοδος: Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 – Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

2η περίοδος: Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 – Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Τα προγράμματα πλαισιώνονται από έμπειρους συνεργάτες απο τον εκπαιδευτικό χωρο και απο το χωρο των τεχνών και του αθλητισμού και περιλαμβάνει από μαθήματα κολύμβησης μέχρι σεμινάρια βοτανολογίας, αστρονομίας, Bushcraft (τεχνικές επιβίωσης στο βουνό) καθώς και εκδρομές, πεζοπορίες, δημιουργία κόμιξ, landscape art, μουσική, χορό και πολλά άλλα.

Τα παιδιά φιλοξενούνται στα ξύλινα chalets φινλανδικού τύπου και κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου στα 100 στρέμματα έκτασης που καταλαμβάνει. Σε κάθε chalet διαμένουν 5-8 παιδιά ιδίου φύλου και κοινής ηλικιακής ομάδας, επιτηρούμενα από έναν/μία Oμαδάρχη. Οι ηλικιακές ομάδες είναι οι εξής:

o 7-9 χρονών

o 9-11 χρονών

o 11-14 χρονών

Πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και κόστη μπορείτε να βρείτε εδώ

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES