Αυτά είναι τα 3 πιο βρώμικα σημεία στην κουζίνα

Σπιτι

4moms team , 17-05-2017

Η κουζίνα μαζί με το μπάνιο είναι τα πιο δύσκολα δωμάτια του σπιτιού όσον αφορά στο καθάρισμα. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για την κουζίνα και τα πολύ δύσκολα σημεία, τα οποίο όσο κι αν καθαρίζετε και προσέχετε να μην λερωθούν είναι πολύ δύσκολο να καταφέρετε να τα διατηρήσετε πεντακάθαρα. Και σε πολλά από αυτά η βρωμιά δεν φαίνεται. Σίγουρα κάποια τα ξέρετε, άλλα τα φαντάζεστε ενώ ίσως υπάρχουν μερικά που δεν σας έχουν περάσει από το μυαλό. Ποια είναι αυτά; 

  1. Το ψυγείο. Εκεί ακουμπάς συσκευασίες που παίρνετε από τα ράφια του super market, τσάντες, μπουκάλια κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Κι αν πιστεύετε ότι λόγω χαμηλής θερμοκρασίας τα μικρόβια και τα βακτήρια σκοτώνονται, μάθετε ότι κάποιο μεγάλο ποσοστό τους αντέχει. 
  2. Ο νεροχύτης και η περιοχή γύρω από αυτόν. Εκεί ακουμπάτε όλα τα άπλυτα σκεύη, τα οποία μπορεί να έχουν ταξιδέψει και κάνει στάση σε όλο το σπίτι. Τα μικρόβια ως γνωστόν μεταφέρονται και προφανώς μαζί με άπλυτα κάθονται κι αυτά στο νεροχύτη.
  3. Το σφουγγάρι που πλένετε τα πιάτα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να μαζέψει μικρόβια ένα σφουγγάρι. Όπως πρέπει να κάνετε και με αυτό του σώματος, έτσι και της κουζίνας θυμηθείτε να το αλλάζετε συχνά και να το αποθηκεύετε σωστά. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES