Κάναμε το “BODY MAKE OVER” της Ελένης Πετρουλάκη

BODY by ΒΑΣΩ

Καλοκαιράκι έρχεται και όπως όλες οι γυναίκες έτσι και εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε το σώμα μας για να βγούμε “αξιοπρεπείς” στην παραλία!!

Διαφημιστικά πολλά,τηλεόραση ραδιόφωνο,περιοδικά, μας κατακλύζουν με κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, με χάπια αδυνατίσματος,με μηχανήματα που σε αδυνατίζουν άμεσα…

Χαμένος χρόνος! Πιστέψτε με!

Άν δεν κάνεις ισσοροπημένη διατροφή,δεν ιδρώσεις στο γυμναστήριο με τον” σωστό “τρόπο, αποτέλεσμα με διάρκεια δεν θα έχεις!

Η Ελένη Πετρουλάκη χρόνια τώρα αποδεικνύει πως πάει το fitness ένα βήμα παρακάτω, γι΄αυτό κι εμείς θελήσαμε να κάνουμε το νέο πρόγραμμα της, προκειμένου όχι απλά να σμιλέψουμε το σώμα μας αλλά να αποκτήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Την επισκεφτήκαμε στο γραφείο στη Γλυφάδα και μας “σύστησε” το  Total Body Make Over!

 

1.Τι είναι το BODY MAKE OVER;

  • Το πρόγραμμα B.M.O(Total Body Make Over)από το Fit Lab είναι μια καινοτόμος ιδέα που στηρίζει την ολιστική προσέγγιση των ανθρώπων ώστε να σας γνωρίσουμε σαν ολοκληρωμένη οντότητα. Όσοι φθάνουν σε εμάς, στόχος μας είναι να τους βοηθήσουμε να αλλάξουν τρόπο ζωης,να βελτιώσουν την καθημερινότητα και μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα Άσκησης & Διατροφής να δουν το σώμα τους να μεταμορφώνεται.

2.Ποιές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε και πως αποφάσισες να το δημιουργήσεις;

  • Σωματομετρήσεις
  • Ανάλυση Σύστασης Σωματος
  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
  • Αξιολόγηση Φυσικης Κατάστασης
  • Εξατομικευμένο Προγραμμα Διατροφης
  • Προσωπικό πλάνο Ασκήσεων

Αυτές είναι οι υπηρεσίες του Fit Lab και τις εφαρμόζουμε στο προγραμμα T.B.M.O

Μου αρέσει να εξελίσσομαι. Η εμπειρία μου και η ενασχόλησή μου με την γυμναστική και την σωστή διατροφή μετράει φέτος 28 χρόνια. Συνεχώς παροτρύνω, καθοδηγώ και μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου,ώστε ο κόσμος να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.Ετσι αποφάσισα να δημιουργήσω το Fit Lab services μέσα στο οποίο εντάσσω το πρόγραμμα T.B.M.O, όπου θέλω να καταλάβει ο καθένας γιατί κάνει γυμναστική και ποιά γυμναστική ταιριάζει στο σωματότυπο του, γιατί τρώει υγιεινά και ποιος συνδυασμός διατροφής του ταιριάζει ώστε να έχει τα αποτελέσματα που θέλει ως προς την συντήρηση και την απώλεια βάρους αποκτώντας ένα όμορφο, γυμνασμένο και υγιές σώμα.

 

3.Έχεις κάποια ομάδα που σχεδιάζετε μαζί τα προγράμματα;

Στο Fit Lab εχω επιλέξει μια ομάδα συνεργατών που αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής,διατροφολόγους,ενδοκρινολόγους και εργοφυσιολόγους.

4.Ερχόμενη μια γυναίκα στο γραφείο σου τι θα κάνει;

Το πρόγραμμα T.B.M.O μπορούν να το ακολουθήσουν άνδρες,γυναίκες,έφηβοι ακόμα και ολόκληρη οικογένεια.Γιατί γνωρίζουμε ότι οι γονείς για τα παιδια αποτελούν πρότυπα προς μίμηση και η επιρροή τους είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Στο πρώτο ραντεβού γίνεται η αξιολόγηση του ατόμου και χρειαζόμαστε αιματολογικές εξετάσεις ,έπειτα από σύσταση του ειδικού παθολόγου με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Καταγράφουμε τις καθημερινές συνήθειες,το πρόγραμμα εργασίας,τις διατροφικές προτιμήσεις και αν υπάρχει πρόγραμμα άσκησης που ακολουθείται. Έπειτα κάνουμε τις μετρήσεις για να έχουμε πλήρη εικόνα.

5.Μετά τα 40 γυμναστική ή διατροφή πιο πολύ;

Αυτά τα δυο είναι αναπόσπαστα κομμάτια. Δεν έχω συστήσει ποτέ σε καμία ηλικία μόνο γυμναστική ή μόνο διατροφή. Κι όταν λέω διατροφή δεν εννοώ δίαιτα.Όλοι μας άνδρες – γυναίκες ανεξάρτητου ηλικίας είναι σωστό να ακολουθούμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και ένα πλάνο γυμναστικής όχι απαραίτητα έντονο.

Η ηλικία των 40 είναι σταθμός ιδιαίτερα στις γυναίκες. Τα σημάδια του χρόνου είναι πιο αισθητά και στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.Η εμμηνόπαυση πλησιάζει και οι ορμονικές αλλαγές προκαλούν ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως εξάψεις,αλλαγές στη διάθεση,αύξηση βάρους,πτώση του βασικού μεταβολισμού,κατακράτηση υγρών κ.α.

Στο Fit Lab προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης ακολουθώντας συγκεκριμένο ήπιο ασκησιολόγιο και ειδικό πρόγραμμα διατροφής αφού σε αυτήν την περίοδο η γυναίκα θα πρέπει να λαμβάνει επαρκείς ποσότητες ασβεστίου μέσω της τροφής.

Το Fit Lab δεν είναι απλώς ένα fitness club,πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαστήριο που προσφέρει διάγνωση της φυσικης σας κατάστασης και σωστή αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης με εξατομικευμένα προγράμματα Ασκησης & Διατροφης.

Fit Lab Fitness & Wellness

Ανδρέα Παπανδρέου 18
3ος Όροφος, Γλυφάδα
Τ: 212.1043181
W: www.elenipetroulaki.gr
e: [email protected]r​

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

Γιατί η εγκυμονούσα πρέπει να σαραντίσει πριν βγει απο το σπίτι;

Γιατί η εγκυμονούσα πρέπει να σαραντίσει πριν βγει απο το σπίτι;

Katelyn Ohashi: «Είχα συνηθίσει να ξυπνάω θέλοντας να κάνω εμετό από την πείνα»

Katelyn Ohashi: «Είχα συνηθίσει να ξυπνάω θέλοντας να κάνω εμετό από την πείνα»

Τα πιο ωραία μπισκότα με ταχίνι της Γκουίνεθ

Τα πιο ωραία μπισκότα με ταχίνι της Γκουίνεθ

Έμαθα πως να κάνω το καλύτερο μπάρμπεκιου!

Έμαθα πως να κάνω το καλύτερο μπάρμπεκιου!

Τα μυστικά διατροφής  διάσημων γυναικών του Χόλυγουντ!

Τα μυστικά διατροφής διάσημων γυναικών του Χόλυγουντ!

Όχι άλλο κοντό καρέ!Η επιδημία εξαπλώνεται!

Όχι άλλο κοντό καρέ!Η επιδημία εξαπλώνεται!

Αποφάσισα να ξεκινήσω τα κρύα ντους!

Αποφάσισα να ξεκινήσω τα κρύα ντους!

Κάνε φυσική απολέπιση και διατήρησε το μαύρισμά σου

Κάνε φυσική απολέπιση και διατήρησε το μαύρισμά σου

Μάσκα για υπέροχο στήθος

Μάσκα για υπέροχο στήθος