«Καλή Μέρα με μία Καλή Πράξη»: Κερδίστε τα δημητριακά του μήνα με μια ζωγραφιά που θα σκορπίσει χαρά

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 08-05-2017

Ξυπνάμε μια ανοιξιάτικη ημέρα, απολαμβάνουμε το πρωινό μας, ονειρευόμαστε την επόμενη εκδρομή μας και παίρνουμε ένα κομμάτι χαρτί που έχει ξεχαστεί στο τραπέζι και την ζωγραφίζουμε! Μια χαρούμενη επόμενη ημέρα, γεμάτη γεύσεις, όρεξη, ανακαλύψεις, θάλασσα -μιας και το καλοκαίρι δεν αργεί!- και χαρούμενα πρόσωπα!

Ας ξεκινήσουμε την αυριανή μας ημέρα με όνειρα πιο πλατιά, που αγκαλιάζουν κι άλλους εκτός από τους οικείους μας και ας βάλουμε μαζί με μια extra κουταλιά δημητριακών στο γάλα μας και μια extra καλή πράξη! Την καλή πράξη της ημέρας! Το κίνητρο μόλις δόθηκε από τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé που με όραμα να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη, παρουσιάζουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη»

Φέτος, τα δημητριακά NESQUIK® ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και προσκαλούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους μέσα από τη ζωγραφική, για να στηρίξουν άλλες οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται φροντίδα. Τα βήματα είναι πολύ απλά! Αρκεί οι γονείς να φωτογραφίσουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους και να την ανεβάσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.nestlenoiazomai.gr, που έχει δημιουργηθεί για τους σκοπούς του προγράμματος. Για κάθε 1 ζωγραφιά, τα δημητριακά NESQUIK® σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», θα προσφέρουν 20 μερίδες δημητριακών σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά να σκεφτούν δημιουργικά και να γίνουν μέρος ενός μεγαλύτερου έργου! Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK®.

Το 4moms.gr σε συνεργασία με τα δημητριακά NESQUIK® εξασφάλισαν 4 κουτιά δημητριακών NESQUIK® σε 5 τυχερούς νικητές. 

Για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε τα δημητριακα του μήνα (5 τυχεροί χ 4 κουτιά έκαστος) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like & Share το post από το facebook ΚΑΙ να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το post για το ποιά είναι η καλή πράξη που θα θέλατε να κάνει το παιδί σας. 

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην και share το συγκεκριμένο Post στο Facebook και έχει αφήσει σχετικό σχόλιο.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 08/05/2017 έως 15/05/2017 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 02/04/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδαhttp://www.facebook.com/4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 3 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρο, τις πάνες ενός ολόκληρου μήνα Babylino Sensitive. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES