Το σχόλιο του Νικόλα Γιατρομανωλάκη τις Πανελλήνιες είναι αυτό που χρειάζεται να διαβάσουν όλοι οι γονείς

Έφηβοι

4moms team , 01-05-2017

Δεν θυμάμαι περίοδο της ζωής μου που να ένιωσα πιο ηλίθιος, αβοήθητος και πιεσμένος από τότε που έδινα Πανελλήνιες, ακόμα βλέπω εφιάλτες, και να πεις ότι από τότε δεν είχα και τις εργασιακές κρίσεις μου, και τα προσωπικά δράματα μου, και τις επαγγελματικές υπερπαραγωγές μου, και τις εξεταστικές μου στο Χάρβαρντ, και τα πάνελά μου στην ΕΡΤ με τον Στέλιο τον Παππά, όλα τα είχα.

Αλλά σαν τις Πανελλήνιες τίποτα, είσαι μικρός, αθώος, με το μυαλό σε όλα τα άλλα εκτός από το διάβασμα και ένα μεγάλο L for loser να ίπταται πάνω από την κεφάλα σου και πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να γράψει κατά παραγγελία διάφορα κλισέ τσιτάτα και να αποστηθίζει κακογραμμένα συγγράμματα.

Οπότε παιδάκια βαθιά αναπνοή, it gets so much better, οι πανελλήνιες, ειδικά στις μέρες μας, λίγο έχουν να κάνουν με το τι θα συμβεί στο μέλλον (σας/μας/τους).

Και γονείς, μην τα πρήξετε τα παιδιά, πληζ, μην τα βάζετε να πίνουν αγιασμό, μην παίρνετε τηλέφωνο μπροστά τους όλους τους συγγενείς ως γ’ βαθμού για να τους πείτε “πώς πήγαμε” (εν γένει αυτός ο α’ πληθυντικός καλό είναι να αποφεύγεται), κρύψτε τη δική σας αγωνία και βοηθήστε τα βλαστάρια σας να χαλαρώσουν, να ηρεμήσουν και να νιώσουν ασφάλεια και αγάπη ο,τι κι αν ξημερώσει.

Νικόλα απλά Respect!

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Δημόσια Πολιτική στο Kennedy School of Government του Harvard. Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Microsoft, η V+O Communication, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, καθώς και στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και το Harvard. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES