O Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας. Κερδίστε 4 δώρα από τη Disney

Εδω Κερδιζεις

Το πρώτο του λούτρινο παιχνίδι ήταν ο Μίκυ, το πρώτο του όχημα, ένα αυτοκίνητο. Τα πέντε χρόνια που ζει ο Αχιλλέας, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να χορεύει στον ρυθμό του Μίκυ, να παίζει με οχήματα γενικώς, να αγαπάει τις «κούρσες» και να παρακαλάει να τον πάμε στην… Disney! Στον Αχιλλέα αρέσει να μαρσάρει, να κορνάρει, να τρέχει, να οργανώνει αγώνες και όπως συνηθίζει να λέει να … «Προλαβαίνει την ταχύτητα» (η ερμηνεία των λόγων του είναι τελείως υποκειμενική!).

Και τώρα τον περιμένει μεγάλη έκπληξη… Μίκυ, αυτοκίνητα, αγώνες και ταχύτητα πάνε μαζί! Ο Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του, Mίννι, Πλούτο, Γκούφυ, Νταίζη και Ντόναλντ,  πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας», μια σειρά κινουμένων σχεδίων γεμάτη δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο κανάλι Disney Junior.

Κάνοντας το  ντεμπούτο της στα κανάλια του Disney Junior στις 22 Απριλίου στις 10:30, η σειρά προβάλλει τους διάσημους και αγαπημένους ήρωες της Disney και τα ξεχωριστά οχήματά τους σε διάφορους χιουμοριστικούς και γεμάτους διασκέδαση αγώνες ανά τον κόσμο αλλά και τις τρέλες τους στον τόπο που μένουν, την Λουκανικούπολη.

Όλα τα ιδιαίτερα τροποποιημένα οχήματα στη σειρά Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας  είναι εμπνευσμένα από τις προσωπικότητες των χαρακτήρων. Ο Μίκυ, ως κλασικός χαρακτήρας, οδηγεί μια βελτιωμένη εκδοχή μιας κλασικής αμερικάνικης αντίκας  ενώ το αυτοκίνητο της Μίννι, μοιάζει με φιόγκο. Ο Ντόναλντ είναι ναύτης γι’ αυτό και το αυτοκίνητο του μοιάζει με ταχύπλοο και είναι το μοναδικό που μπορεί να οδηγείται σε στεριά και θάλασσα. Επίσης, όλοι οι αριθμοί που αναγράφονται στα αυτοκίνητα της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας έχουν μοναδική σημασία για κάθε οδηγό. Ο αριθμός 89 έχει επιλεχθεί για το αυτοκίνητο της Μίννι αντιπροσωπεύοντας τα 89 χρόνια από την δημιουργία της. Η Νταίζη διάλεξε τον αριθμό 4 προς τιμήν των τεσσάρων φίλων της.

Το πρόγραμμα προσανατολίζεται στα παιδιά 2-7 ετών, οι ιστορίες ξεδιπλώνονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού σχεδιασμού κινούμενης εικόνας και πλάνων ζωντανής δράσης και έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσουν κοινωνικά και συναισθηματικά μηνύματα για την φιλία, την ομαδικότητα και την φιλοτιμία.

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από τις επιτυχημένες σειρές του Disney Junior, ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και η Λέσχη του Μίκυ, αποτελεί και την ομάδα παραγωγής της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας. 

Από την πρώτη μετάδοση το 2006, η Λέσχη του Μίκυ έχει σταθερά καταταχθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες σειρές για παιδιά 2 έως 5 χρονών, φθάνοντας κατά μέσο όρο τα 50 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τρίμηνο στις ΗΠΑ. Η σειρά μεταδίδεται αυτή τη στιγμή σε 159 χώρες και σε 32 διαφορετικές γλώσσες.

Τώρα μπορείτε να είστε κι εσείς ένα από τους 4 τυχερούς που θα κερδίσουν
ένα από τα ακόλουθα δώρα της Disney:

  • DVD Η Λέσχη του Μίκυ
  • Πυροσβεστικό γουρούνα διάσωσης Μίκυ
  • Φορτηγάκι με γλυκά Μίννι
  • Πυροσβεστικό Όχημα Μίκυ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Disney παιχνίδι ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
  2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσετι το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 03/04/2017 έως 12/04/2017 στις 15.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 13/04/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 4 νικητές που θα κερδίσουν ένα παιχνίδι Disney. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο της.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

5 στάσεις, 5 ιστορίες στο κέντρο της Αθήνας

5 στάσεις, 5 ιστορίες στο κέντρο της Αθήνας

Το τηλεοπτικό bullying του Δημήτρη Σκούλου

Το τηλεοπτικό bullying του Δημήτρη Σκούλου

Πως βίωσα το ταξίδι αλληλεγγύης της ActionAid στο Μαλάουι: εικόνες, συναισθήματα & απολογισμός

Πως βίωσα το ταξίδι αλληλεγγύης της ActionAid στο Μαλάουι: εικόνες, συναισθήματα & απολογισμός

H σιωπή βλάπτει σοβαρά την υγεία. Ο θύτης και το θύμα του bullying

H σιωπή βλάπτει σοβαρά την υγεία. Ο θύτης και το θύμα του bullying

Ταξιδεύοντας με μια μπάλα. Το μουντιάλ άρχισε και μαζί ξεκίνησε και το δικό μας παιχνίδι

Ταξιδεύοντας με μια μπάλα. Το μουντιάλ άρχισε και μαζί ξεκίνησε και το δικό μας παιχνίδι

Η γη είναι το σπίτι μας: Αλλάζουμε συνήθειες μαθαίνοντας να ανακυκλώνουμε σωστά!

Η γη είναι το σπίτι μας: Αλλάζουμε συνήθειες μαθαίνοντας να ανακυκλώνουμε σωστά!

Εάν θέλεις να κάνεις restart υπάρχει ένα δίκτυο γυναικών που έχει τις λύσεις  #staystrong #stayconnected

Εάν θέλεις να κάνεις restart υπάρχει ένα δίκτυο γυναικών που έχει τις λύσεις #staystrong #stayconnected

Τα παιδιά δεν είναι ασπίδες

Τα παιδιά δεν είναι ασπίδες

Γερνάω μαμά

Γερνάω μαμά