Συμβουλές για καλύτερη υγεία στην εκπομπή Υγεία πάνω απ’ όλα

Υγεία

4moms team , 31-03-2017

Μου αρέσει πολύ η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» και ο τρόπος που η Φωτεινή Γεωργίου παρουσιάζει τα θέματα που αφορούν την υγεία μας.

Οι καλύτερες συμβουλές και τα πιο χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς, αλλά κι η πιο έγκυρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική και την ψυχολογία, κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:45 στον ΑΝΤ1.

Η Φωτεινή Γεωργίου συντροφιά με εκλεκτούς καλεσμένους, καταξιωμένους επιστήμονες και κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, βάζουν στο «μικροσκόπιο» θέματα υγείας που απασχολούν όλους μας καθημερινά.

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» θα παρακολουθήσουμε: 

Νέα δεδομένα για το μεταβολισμό μας . Πώς τον αλλάζουμε αποτελεσματικά ; Ποιές τροφές και συναισθήματα, κάνουν το μεταβολισμό μας να «τρέχει»;

Ακόμη, με ποιες απλές, ειδικές ασκήσεις του δίνουμε ώθηση! Το «σχέδιο ασκήσεων» που αποδεικνύεται από τις έρευνες, ως το τέλειο τονωτικό του μεταβολισμού.  

Πιέσεις για τον πόνο στο γόνατο !! Πώς μπορεί να δράσει αναλγητικά , η πίεση σε συγκεκριμένα σημεία στο πόδι μας.

Την Κυριακή στο «Υγεία Πάνω απ Όλα» :

Τι λάδι τρώμε; Ποιό αποδεικνύεται πιο υγιεινό και πραγματικό «φάρμακο» για την υγεία μας ; Καλαμποκέλαιο ή ελαιόλαδο καλύτερο για μαγείρεμα; Το «κρυμμένο» λάδι στα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τι κάνουμε όταν σταματά η περίοδος; Η πρόωρη εμμηνόπαυση και η θετική προσέγγιση των ειδικών επιστημόνων.

Και…το αναίμακτο πρωτοποριακό «αύριο» της καρδιάς μας! Οι νέες επιστημονικές τεχνικές που σώζουν ζωές.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES