Η απάντηση του Ράσελ Κρόου στα σχόλια για τα κιλά που πήρε

Διασημοι

4moms team , 30-03-2017

Ο Ράσελ Κρόου πράγματι πάχυνε και μια πρόσφατη φωτογραφία του το αποδεικνύει. Ο ηθοποιός έκανε βόλτα σε ένα αυστραλιανό πάρκο του Σίδνεϋ και η φωτογραφία του που κυκλοφόρησε τον δείχνει εμφανώς πιο μεγαλόσωμο.

«Αγνώριστος ο Ράσελ Κρόου», «Δείτε πως έγινε ο Ράσελ Κρόου» και «Ξεχάστε τον Μονομάχο που ξέρατε και δείτε πως έγινε ο Ράσελ Κρόου» είναι μερικοί – οι πιο light – τίτλοι που συνόδευαν τις φωτογραφίες του. Τα τρολς πήραν σειρά και άρχισαν να χλευάζουν στο Twitter σχολιάζοντας την κοιλιά και το στιλ του.   

Ένας από αυτούς που σχολίασαν το βάρος του ηθοποιού ήταν και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Χάουαρντ Στερν, ο οποίος φέρεται να τον χλεύασε σε εκπομπή του και δήλωσε πως ο ίδιος δουλεύει σκληρά για να διατηρηθεί λεπτός.  

Οι φανς ενημέρωσαν τον ηθοποιό για τα σχόλια που προκαλούσε η αλλαγή της εικόνας του και εκείνος αποφάσισε μέσω Twitter να απαντήσει – όχι με οργή και απολογητικό ύφος, αλλά με χιούμορ.   «Μπορώ να κάνω βάρη (σ.σ. πιέσεις πάγκου) και να σηκώνω τον Χαουαρντ. Εκείνος δεν μπορεί να πει το ίδιο», έγραψε ο Κρόου στο Twitter.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES