Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα μαλλιά ήταν η πιο ωραία ενασχόληση μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, την έκφραση της μαμάς μου όταν με αντίκρισε κοκκινομάλλα, εκείνο το βράδυ που αποφάσισα να κάνω την αλλαγή όταν ήμουν 15 χρονών. Χωρίς την συμβουλή ειδικού φυσικά και δεν σκέφτηκα ότι οι ξανθιές μου ανταύγιες θα γίνουν πορτοκαλί και δεν θα έχει καθόλου πλάκα…. 

Έκτοτε οι αλλαγές που έχει υποστεί το τριχωτό της κεφαλής μου άπειρες, σε χρώματα και στυλ. Και φυσικά οι αντιδράσεις των μαλλιών δεν είναι πάντα οι αναμενόμενες. Τα μαλλιά είναι απρόβλεπτα, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Δυστηχώς δεν είμαι απο εκείνες τις τυχερές που ξυπνάνε με καταπληκτικά μαλλιά το πρωί και για αυτό τον λόγο πρέπει να προβλέπω για να έχω.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχω βρεί τον σύμμαχο που κάθε γυναίκα που ασχολείται με τα μαλλιά της θέλει να έχει. Οι σωτήρες των μαλλιών όπως τους αποκαλώ είναι η ομάδα του κομμωτηρίου Hairway που βρίσκεται στο νούμερο 113 της Τατοϊου στην Κηφισιά και εξειδικεύονται σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει όμορφα τα μαλλιά μας. Στον χώρο

Και η επιθυμία είναι μια. Αξιοζήλευτα υγιή μαλλιά, με ωραίο χρώμα και κατά προτίμηση μακριά. Για την υγεία τους όλες λίγο πολύ γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε στο σπίτι αλλά έχει εξαιρετική σημασία τι γίνεται όταν κάνουμε αλλαγές στο χρώμα και ειδικά αν επιλέγουμε αποχρώσεις του ξανθού που ταλαιπωρούν περισσότερο την τρίχα.

Η Κατερίνα και η Μαίρη οι σούπερ experts στο χρώμα στο κομμωτήριο Hairway έχουν κάνει θαύματα στα μαλλιά μου. Όταν λίγο πριν το καλοκαίρι αποφάσισα να γίνω κατάξανθη βρέθηκε ο τρόπος να γίνει χωρίς να καταστραφούν. Και τώρα που θέλω να τα σκουρύνω η απόχρωση του ξανθού σκούρου που επιτεύχθη είναι φανταστική!

Άφησα στο τέλος το πιο δύσκολο.

Το μήκος των μαλλιών.

Η αγάπη μου για τα ωραία μακριά μαλλιά με οδηγεί στην συνεχή αναζήτηση για τους τρόπους που μπορούμε να τα έχουμε. Γιατί τον ένα μήνα θέλω εκείνο το ωραίο μακρύ καρέ και τον άλλο πλούσια μακριά μαλλιά. Και ναι υπάρχει ένας τρόπος τα πρόσθετα μαλλιά να μοιάζουν φυσικά, να είναι άνετα και εύκολο να συντηρηθούν. Η γκουρού της προσθετικής μαλλιών, Κατερίνα, με μύησε στην βελτιωμένη εκδοχή των εξτένσιον. Τα εξτένσιον νέας γενιάς.

Προτού αναπηδήσετε απο φρίκη σκεπτόμενες τα πρόσθετα μαλλιά, εκείνα τα απαίσια ριγέ, που διαλύουν οποιαδήποτε εμφάνιση σας καθησυχάζω λέγοντας ότι αυτή η νέα εκδοχή τους που είναι πράγματι ένα πολύ διαφορετικό πράγμα απο ότι είχαμε στο μυαλό μας μέχρι σήμερα.

Η υπόσχεση είναι απλή, τα εξτένσιον νέας γενιάς προσθέτονται για να ενισχύουν την συνολική εικόνα των μαλλιών και να τα βοηθήσουν να φαίνονται πιο πολλά και υγιή.

Και για να μην παραπονιούνται οι φίλες που μένουν μακριά απο την Κηφισιά, όλοι οι άνθρωποι των κομμωτηρίων Hairway ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία και δεν νομίζω να υπάρξει κάποια που να φύγει δυσαρεστημένη απο τον χώρο τους.

Με την τάση στα μαλλιά για το 2017 να είναι απλά, υγιή, γυαλιστερά μαλλιά, η εύρεση του σωστού ειδικού για την πολυπόθητη παραπάνω εμφάνιση είναι ίσως η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε.

Hairway

Κηφισιά

Τατοϊου 113

Τηλέφωνο 2108003384

 

Νέα Ιωνία

Ελ. Αλαμέιν 20

Τηλέφωνο 2102724079

 

Άλιμος

Χαρ. Τρικούπη 1-3 – Άλιμος
Τηλέφωνο: 210 9902829

 

Νέο Φάληρο

Λ. Ειρήνης 11

Τηλέφωνο: 210 4836409-10

 

Μαρούσι (Εντός Μητέρα Μαιευτηρίου)

Ερυθρού Σταυρού 6

Τηλέφωνο: 21 0686 9158

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES